• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sperma na rajstopach, pończochach

Mężczyzna

stocking

Cichy Podglądacz
Czy kogoś kręci widok spermy na rajstopach albo pończochach? Oczywiście na kobiecych nóżkach i tyłeczkach. Może ktoś ma jakieś ciekawe fotki...
IMG_20231124_213325.jpg
IMG_20231124_213219.jpg
IMG_20231124_213417.jpg
Mega podniecający widok swojej spermy na czarnych pończochach.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Zawsze mi się kojarzy z tym, jak z laską się bzykaliśmy na szybko i na ostatnią chwilę wyszedłem z niej, ale nie zdążyłem się odwrócić i strzał poszedł na rajstopy. Próbowała to zetrzeć a skończyło się na roztarciu i i potem na szybko szliśmy gdzieć do marketu by kupić nowe, bo na imprezę szliśmy, gdzie byli jej rodzice :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

Maciej31

Seks Praktykant
Uwielbiam mieć spermę na nogach, czy to uda czy stopy. Bardzo mnie podnieca jeśli potem jestem w miejscach publicznych, w pracy, na imprezie czy spotkaniu rodzinnym i nikt nie wiem, że mam na sobie takie ślady.
A jakie rajstopy najczęściej stają się obiektem, bądź też celem wytrysku ?😈

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
A jakie rajstopy najczęściej stają się obiektem, bądź też celem wytrysku ?😈
Nie mam ulubionych rajstop do wytrysku, każde sie super do tego nadają, choć ostatnimi czasy najczęściej miałam spermę na zwykłych czarnych lub granatowych grubszych, nieprześwitujacych. Na takich zawsze ladnie widać spermę. :)

Mężczyzna

ToJa198

Podrywacz
Nie mam ulubionych rajstop do wytrysku, każde sie super do tego nadają, choć ostatnimi czasy najczęściej miałam spermę na zwykłych czarnych lub granatowych grubszych, nieprześwitujacych. Na takich zawsze ladnie widać spermę. :)
Mmmm aż się rozmarzyłem