Do tej pory nie praktykowałem, ale to chyba musi być przyjemne z jednej strony czuć kobiece ciało a z drugiej cieniutki materiał rajstop. Chyba pora spróbować
W sumie to nigdy się nad tym zastanawiałem ,bardziej mnie kręcily majtki noszone brudzi e soczkiem z cipki ,no w teraz po obejrzeniu tych fotek ,powiem że zadziałały na moją wyobraźnię .Lubię to
Jak dla mnie jeden z bardziej działających na zmysły widoków. Już sam nylon działa na mnie z wielką siłą a jak jeszcze jest na nim owoc rozkoszy to hmmm. A spusty na nylon mógłbym oglądać bez końca.
Możesz sam ubrać rajstopy i… chyba dalej nie muszę podpowiadać?
Ja regularnie masturbuję się w pończochach albo rajstopach. Polecam rewelacyjne doznania!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.