Np. jeśli w kulturze jest duże tabu co do seksu, nie mówi się o tym, to ludzie mogą być mniej otwarci, zachowawczy. Jeśli jest to temat mniej tabuizowany, to być może ludzie są bardziej otwarci na eksperymenty, pewni siebie, itp. Pewno ktoś to kiedyś już badał.Daj Przykład. A Może Zrozumiem O Co Ci ChodziKultura-Seks ? Wut ?

Żyjemy W ŚrednioWieczu Czy Jak ? Przecież Każdy W Stosunku 1-1 Ma WyJebane Na Jakieś Taboo I Eksperymentuje lol
 Żyjemy W ŚrednioWieczu Czy Jak ? Przecież Każdy W Stosunku 1-1 Ma WyJebane Na Jakieś Taboo I Eksperymentuje lol  . Ameryka, Anglia, Francja & Niemcy Są Na Pierwszym Miejscu W Rankingu "Otwartości" Na Nowe Fetysze & Kinki.
. Ameryka, Anglia, Francja & Niemcy Są Na Pierwszym Miejscu W Rankingu "Otwartości" Na Nowe Fetysze & Kinki.
 Nie Muszę Szukać
Nie Muszę Szukać 

ChatGBT Na Tym Bazuje,.. EvieBot Był Żartem
 ChatGBT Na Tym Bazuje,.. EvieBot Był Żartem  

Mieszkaliśmy razem w domu( wynajęty przez restaurację) mieliśmy razem dzień wolny,siedziałem sobie w pokoju i oglądałem telewizje,przyszła do mnie do pokoju,gadka,szmatka, zaproponowałem piwo,wypiła,później zaproponowałem wino,wypiliśmy jedno potem drugie tak miło się zrobiło,że zaczęła mnie całować,ja wsadziłem rękę pod majtki.Zasłoniłem zasłony i wiadomo jak się skończyło. Seks z nią był dobry. Niczego się nie bała,na wszystko pozwalała.
 Mieszkaliśmy razem w domu( wynajęty przez restaurację) mieliśmy razem dzień wolny,siedziałem sobie w pokoju i oglądałem telewizje,przyszła do mnie do pokoju,gadka,szmatka, zaproponowałem piwo,wypiła,później zaproponowałem wino,wypiliśmy jedno potem drugie tak miło się zrobiło,że zaczęła mnie całować,ja wsadziłem rękę pod majtki.Zasłoniłem zasłony i wiadomo jak się skończyło. Seks z nią był dobry. Niczego się nie bała,na wszystko pozwalała.