K
Kataryna
Guest
Temat należałoby rozwinąć bo trudno to tak jednym zdaniem.Pisząc mit miałem raczej na myśli przypisywane razem z tym większe możliwości i zdolności seksualne.
Temat należałoby rozwinąć bo trudno to tak jednym zdaniem.Pisząc mit miałem raczej na myśli przypisywane razem z tym większe możliwości i zdolności seksualne.
Oczywiscie. Trzeba ubogacać się kulturowoZastanawiam się jakie wy macie doświadczenia sexualne z osobą z innego państwa?
No i to jest odpowiedź.Oczywiscie. Trzeba ubogacać się kulturowo
Brytyjczyk był turbokozakiem, dbał zarówno o moją przyjemność (3 orgazmy z rzędu, omggg ), jak i komfort psychiczny. Aftercare wjechał jak trzeba.
Wiele bym dała, żeby tego pana powtórzyć 21/37 🫢
Holender skupił się w pewnym momencie na sobie, ale wiedział co to gra wstępna. Mocne 6/10
To rozwińTemat należałoby rozwinąć bo trudno to tak jednym zdaniem.
W trakcie jednej sesji, technika dowolna. 🫢No i to jest odpowiedź.
Co do Brytyjczyka. Te 3 orgazmy z rzędu to w trakcie rżnięcia czy pieszczot oralnych?
Nie chce robić tu offtopu i wywoływać niepotrzebne dyskusje.To rozwiń
Wywołuj, bez tego forum zdycha. Lepsze niepotrzebne dyskusje niż niechciane dramy.Nie chce robić tu offtopu i wywoływać niepotrzebne dyskusje.
Racja ale pewną zasadą. Są odpowiednie tematy gdzie można pogadać.Wywołuj, bez tego forum zdycha. Lepsze niepotrzebne dyskusje niż niechciane dramy.
Niemki są brzydkie i wgl. To że widziałeś to nie znaczy że to niemka.... I to nie żaden stereotyp żeby poczuć się lepiejTo że niemki są brzydkie to tylko stereotyp Polaków by poczuć się lepiej od zachodu widziałem dużo ładnych niemek camgirls
Jak już jest zgranie z partnerką to co za problem orgazmy jeden po drugim? Choć często się zdarzało już na początku. Myślę że te kwestia świadomości i charakteru a nie narodowościOczywiscie. Trzeba ubogacać się kulturowo
Brytyjczyk był turbokozakiem, dbał zarówno o moją przyjemność (3 orgazmy z rzędu, omggg ), jak i komfort psychiczny. Aftercare wjechał jak trzeba.
Wiele bym dała, żeby tego pana powtórzyć 21/37 🫢
Holender skupił się w pewnym momencie na sobie, ale wiedział co to gra wstępna. Mocne 6/10
Hmm...chyba nie do końca. Ale w części masz rację.Myślę że te kwestia świadomości i charakteru a nie narodowości
Wszystko kwestia statystyki.Hmm...chyba nie do końca. Ale w części masz rację.
To co nas otacza wpływa na to jakcy jesteśmy. Czy to przyroda, pogoda, ludzie, kultura, sztuka.... Wydaje mi się że tak to jest skąd się wzięły takie stwierdzenia że np francuski są namiętne, hiszpanki gorące a włoszki impulsywne
Kiedyś był tu temat o czarnoskórych i ich przyrodzeniach.Wywołuj, bez tego forum zdycha. Lepsze niepotrzebne dyskusje niż niechciane dramy.
No to wychodzi na to, że świadomych i charakternych to będę dalej za granicą szukaćJak już jest zgranie z partnerką to co za problem orgazmy jeden po drugim? Choć często się zdarzało już na początku. Myślę że te kwestia świadomości i charakteru a nie narodowości
No nie mów że aż tak słabo u nas. Chociaż patrząc na to ile kobiet zdradza i wgl to może i słaboNo to wychodzi na to, że świadomych i charakternych to będę dalej za granicą szukać
i dobrze zarobisz nie odkładaj na później, One czekająZawsze kręciły mnie tajlandzki... Aż chyba zaliczek jakieś seks wakacje.
Piwiem tak, pojedynczo nie, statystyki co innego - jaki ma wpływ kultura danego kraju na zachowania seksualne . Czy są widoczne tendencje?Co Ma Państwo/NaRodowość Do Seksu ? Ludź To Ludź, Seks Jest Taki Sam. Co Innego JakBy To Był Seks Z Kosmitą
Daj Przykład. A Może Zrozumiem O Co Ci Chodzi Kultura-Seks ? Wut ?Piwiem tak, pojedynczo nie, statystyki co innego - jaki ma wpływ kultura danego kraju na zachowania seksualne . Czy są widoczne tendencje?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Sex z przypadkowo poznaną osobą. | Seks | 40 | ||
C | Sex z niepełnosprawną osobą? | Seks | 5 | |
C | Pewne sex-randki | Seks | 9 | |
Sex gry | Seks | 0 | ||
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 |