Ale prawda jest taka, że nikt nie wie kto po drugiej stronie jest i co myśli
Erotyka, seks to nie tylko Twoje ruchanie przy ognisku, to jednak dużo, cholernie dużo więcej niż możesz sobie wyobrazić.Obstawiam, że spotkanie nie wypali - jestem aktywny na różnych innych forach gdzie użytkownicy znają się od lat jak łyse konie a i tak spotkania nie wypalają. Tutaj się prawie nikt nie zna z tego co widzę... Jedyne co może do spotkania skłonić to popęd seksualny, ale czy będzie wystarczający ?
@BoomShakalaka
A może po prostu poruchamy się na ognisku ?
Nie będzie i juz w przedbiegach da dupy na całego. Moim zdaniem to odpad genetyczny, któremu się "wydaje".Obstawiam, że spotkanie nie wypali - jestem aktywny na różnych innych forach gdzie użytkownicy znają się od lat jak łyse konie a i tak spotkania nie wypalają. Tutaj się prawie nikt nie zna z tego co widzę... Jedyne co może do spotkania skłonić to popęd seksualny, ale czy będzie wystarczający ?
Ciężko ogarnąć coś takiego jak ludzie się nie znają
Retnu wybacz ale chyba nie postawisz się w roli selekcjonera? Owszem masz rację, ale nasz wątek zaraz osiągnie 20 stron i dogonimy ,,tymczasowy czas dla lubiących pogawędki,,Nie.
Najważniejsi są ludzie.
O czym? Bo czasem mam wrażenie jakby z twojego konta pisały dwie różne osoby, to się chyba jakoś nazywaPisałem o tym od samego początku
Owszem postawie się.Retnu wybacz ale chyba nie postawisz się w roli selekcjonera? Owszem masz rację, ale nasz wątek zaraz osiągnie 20 stron i dogonimy ,,tymczasowy czas dla lubiących pogawędki,,
Nie bylo to moim zamiarem, ale jeśli tak się stanie, to wielkie brawa dla nas wszystkich!...ale nasz wątek zaraz osiągnie 20 stron i dogonimy ,,tymczasowy czas dla lubiących pogawędki,,...
Czytaj uważnie, co innego spotkanie a co innego wymiana w parach, zadania nie zmieniamO czym? Bo czasem mam wrażenie jakby z twojego konta pisały dwie różne osoby, to się chyba jakoś nazywa
O nickach nie dyskutuje się, jednak tutaj nie mogę nie przyznać sie, ze również mam poważne problemy z rozeznaniem się z kim rozmawiam, z facetem biedroneczką, czy z kobieta al,a facetem biedroneczka.O czym? Bo czasem mam wrażenie jakby z twojego konta pisały dwie różne osoby, to się chyba jakoś nazywa
Możecie być spokojni, jestem facetem i tylko ja tu piszę we własnej osobieO nickach nie dyskutuje się, jednak tutaj nie mogę nie przyznać sie, ze również mam poważne problemy z rozeznaniem się z kim rozmawiam, z facetem biedroneczką, czy z kobieta al,a facetem biedroneczka.
Jest ok.Możecie być spokojni, jestem facetem i tylko ja tu piszę we własnej osobie
Tak miało byćJest ok.
Musisz jednak przyznać, ze facet piszący się jako "Biedroneczka" nie zawsze jest poważnie traktowany, bo i nie wiadomo co za tym się kryje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Sex party 2024 dla chętnych | Ogłoszenia | 48 | |
C | Pewne sex-randki | Seks | 9 | |
Sex gry | Seks | 0 | ||
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 |