• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sex party

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Obstawiam, że spotkanie nie wypali - jestem aktywny na różnych innych forach gdzie użytkownicy znają się od lat jak łyse konie a i tak spotkania nie wypalają. Tutaj się prawie nikt nie zna z tego co widzę... Jedyne co może do spotkania skłonić to popęd seksualny, ale czy będzie wystarczający ? :)

@BoomShakalaka
A może po prostu poruchamy się na ognisku ? :)
Erotyka, seks to nie tylko Twoje ruchanie przy ognisku, to jednak dużo, cholernie dużo więcej niż możesz sobie wyobrazić.
To jest zaufanie, to są sympatie, uczciwość, szacunek i przyjaźnie na cale życie.
Dlatego tak cholernie ważnym jest poznanie - tutaj nicka - co za nim sie kryje, a to znaczy w jaki sposób przedstawia samego siebie i to co mu w duszy gra.

Obstawiam, że spotkanie nie wypali - jestem aktywny na różnych innych forach gdzie użytkownicy znają się od lat jak łyse konie a i tak spotkania nie wypalają. Tutaj się prawie nikt nie zna z tego co widzę... Jedyne co może do spotkania skłonić to popęd seksualny, ale czy będzie wystarczający ? :)
Nie będzie i juz w przedbiegach da dupy na całego. Moim zdaniem to odpad genetyczny, któremu się "wydaje".
A wlasnie ten temat sluzy do eliminacji owych niepożądanych.
Ja również jestem aktywny w tym, ze w klimatach tematach cuckold i pokrewne i z tego co wiem ok.70% jest trafieniem w czarne.
W innych, pozytywnym przykładem st BT - tam wszystko działa jak po sznurku.
A na SF dopiero teraz uczymy się tego.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nic dodać nic ując, w każdym środowisku znajda się ogólnie pogardzenie "polaczki" a tu w jakiś sposób należy ich wyeliminować.
A ja nie mam z tym najmniejszego problemu 🙂
Jestem skurwysynem szanującym uczciwość, bo w koncu chodzi o cholernie szeroko rozwarte nogi obcych nam kobiet, a tutaj niema, bo mi się zdawało....
I albo jestes ziwedlym kutasem, alo facetem z krwi i kosci.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Chłopaki i dziewczyny. Nie filozujmy tylko zaproponujmy jakieś konkretny.
Od czegoś trzeba zacząć bez względu kto co chce robić.
Najważniejszy jest termin i miejsce. Co w aktualniej sytuacji może być jeszcze trudniejsze.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Retnu wybacz ale chyba nie postawisz się w roli selekcjonera? Owszem masz rację, ale nasz wątek zaraz osiągnie 20 stron i dogonimy ,,tymczasowy czas dla lubiących pogawędki,,
Owszem postawie się.
Jako organizator mam do tego prawa a nawet obowiązek, tak aby nikt z zaproszonych gości nawet nie otarł się o "inaczej wiedzących". Bo to byłaby totalna katastrofa. A retnu na to nie stać.
Erotyka jest piękna, ale najpiękniejszy seks jest wulgarny i do tego cholernie brutalny. I właśnie w tym leży jego niepowtarzalne piękno., gdzie białogłowa na spontanicznie rzucone: rozjebi... cie na 48 kawałków świata, mówi (!) tak samo spontanicznie: zrób to na 49!
W domyśle, rozje.... mnie jak chcesz!
Piękne?
Tak!

...ale nasz wątek zaraz osiągnie 20 stron i dogonimy ,,tymczasowy czas dla lubiących pogawędki,,...
Nie bylo to moim zamiarem, ale jeśli tak się stanie, to wielkie brawa dla nas wszystkich!
Wspólnie jesteśmy zajebiści!
I to bez dwóch zdań
Jako dziek wrzucę, bez zgody autorki, ale co mi tam 🙂

aa10.jpg

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
O czym? Bo czasem mam wrażenie jakby z twojego konta pisały dwie różne osoby, to się chyba jakoś nazywa 😉🤔
O nickach nie dyskutuje się, jednak tutaj nie mogę nie przyznać sie, ze również mam poważne problemy z rozeznaniem się z kim rozmawiam, z facetem biedroneczką, czy z kobieta al,a facetem biedroneczka.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Wiesz, w takich tematach preferuje się nicki:
Posługujące się w miarę poprawna polszczyzna.
Nicki potrafiące wyrazić pragnienia, oczekiwania wraz z wyjaśnieniem, i to w kilku zdaniach złożonych.
Nicki potrafiące swobodnie rozmawiać o erotyce - a to widać na forum miedzy innymi w komentarzach do opowiadań. Milczek odpada.
I nicki preferujące/sugerujące wysoka kulturę osobista.

Ciekowosc co i kto kryje sie za nickiem nie ma znaczenia i nikogo nie obchodzi.