Jestem niewierzącyNa pewno nie do Ciebie
Jestem niewierzącyNa pewno nie do Ciebie
Oh No!Na pewno nie do Ciebie
A co znaczy dla podniecanej kobiety człowieczeństwo?Tam już nie ma człowieczeństwa
Tym się różni, że normalna kobieta ma hamulce i swoją godność i nie zachowuje się jak suka z cieczką na dworzu. Myśli głową a nie cipskiem.A co znaczy dla podniecanej kobiety człowieczeństwo?
Moim zdaniem nie istnieje
I dzeki wszystkim bogom!
Każdy może się wypowiedzieć i niekoniecznie pozytywnie, na tym polega forumDaleko mi do bycia odźwiernym na tym forum, ale weź może pomysl o usunięciu konta
Dopóki nie zaczynasz obrażać innych użytkowników forum, to wypowiadaj się jak chcesz, wali mnie to. Nie pozwolę jednak, żeby jakiś oszołom wpadł tutaj i wyzywał dziewczyny od suk z cieczką i szmat. Zaraz ja się zacznę wypowiadać niekoniecznie pozytywnie, ale ja nie będę się w tańcu pierdolić i przebierać w słowach.Każdy może się wypowiedzieć i niekoniecznie pozytywnie, na tym polega forum
Ja tutaj żadnej dziewczyny nie obraziłem bo nie widziałem chętnych, a po drugie Ty też mnie centralnie wyzywasz, czym to się różni??? Że robisz to trochę delikatniej,??Dopóki nie zaczynasz obrażać innych użytkowników forum, to wypowiadaj się jak chcesz, wali mnie to. Nie pozwolę jednak, żeby jakiś oszołom wpadł tutaj i wyzywał dziewczyny od suk z cieczką i szmat. Zaraz ja się zacznę wypowiadać niekoniecznie pozytywnie, ale ja nie będę się w tańcu pierdolić i przebierać w słowach.
Wybaczcie, Panowie i Panie, dopiero teraz przeczytałem, ale obiecuję że biorę się do robotyRogatyDzdz, szczerzysz w uśmiechu zęby , a co od Ciebie?
Oczywiste.żeby wszyscy mieli mniej więcej podobna drogę do przebycia. Od razu mówię - morze odpada,
Spoko! Ciśnień na Bratysławę. Piękne miasto. Nocą. Jak oczy zamkniesz.ja u Was mogę robić za organizatora, czynnego organizatora, bo nie wiem, czy Organ stanie na wysokości zadania. Bo ten gupek ma własny głupowaty rozum i czasami kilo viagry jest mu za mało.
A dziewczyny są wręcz boskie, a nawet niektóre cholernie wyrozumiale
Oczywiste.
Mam paskudne doświadczenia z odpowiednimi miejscami w Polsce, a wiec może Słowacja?
Powodzenia zwłaszcza młodzieżówka która nie pracuje, na pewno będzie ją staćSpoko! Ciśnień na Bratysławę. Piękne miasto. Nocą. Jak oczy zamkniesz.
Powodzenia zwłaszcza młodzieżówka która nie pracuje, na pewno będzie ją stać
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Sex party 2024 dla chętnych | Ogłoszenia | 48 | |
C | Pewne sex-randki | Seks | 9 | |
Sex gry | Seks | 0 | ||
K | Sex może coś więcej | Seks | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 |