• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Sex analny i jego niemiłe konsekwencje

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Zaznaczyłam, że owych konsekwencji nie miałam i zamknęłam temat po upewnieniu się, że tam nie było błędu i rzeczywiście używają tylko śliny. Twoje komentarze wnoszą jeszcze mniej niż moje.
Właśnie Twoje wydaje mi się, że niewiele wniosły, bo użycie lubrykantu zapewnia bezpieczeństwo tylko w zakresie niedoprowadzenia do otarć lub większych urazów mechanicznych, a nie taka kwestia jest tu poruszona.

Odpowiedziałabym, ale podobno nie na temat więc kończę swą działalność w tym wątku. Ciao.
Ciao.

Mężczyzna

Uncle_fester

Cichy Podglądacz
Zaznaczyłam, że owych konsekwencji nie miałam i zamknęłam temat po upewnieniu się, że tam nie było błędu i rzeczywiście używają tylko śliny. Twoje komentarze wnoszą jeszcze mniej niż moje.

Odpowiedziałabym, ale podobno nie na temat więc kończę swą działalność w tym wątku. Ciao.
Heh … poradzimy sobie ;)

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Widzieliście na tym forum temat, który nigdy nie zboczył z torów? 😂 nawet mojego z komplementami nie mogłam upilnować, a tu przynajmniej można się czegoś dowiedzieć w przeciwieństwie do tego co bywa w innych miejscach 😂

Infekcje miewam, będziecie w szoku, ale są żele, które na to pomagają nawet 😂

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Właśnie Twoje wydaje mi się, że niewiele wniosły, bo użycie lubrykantu zapewnia bezpieczeństwo tylko w zakresie niedoprowadzenia do otarć lub większych urazów mechanicznych, a nie taka kwestia jest tu poruszona.
dobry żel ma substancje wspomagające walkę z infekcjami

nie znam się, ale się wypowiem 😤

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Owszem, pełna zgoda.

Zmniejszyć ryzyko infekcji bakteryjnej pochwy poprzez użycie lubrykantu...? 😳 Jestem lekarzem i jak żyję nie słyszałem większej bzdury!
To czemu sam nie dałeś ani jednej rady, a jesteś jedynie złym policjantem?

O infekcji pochwy bez wchodzenia w nią wiele nie wiem bo mi się przytrafiła tylko w innych okolicznościach. Jednak są żele minimalizujące ryzyko infekcji.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
To czemu sam nie dałeś ani jednej rady, a jesteś jedynie złym policjantem?

O infekcji pochwy bez wchodzenia w nią wiele nie wiem bo mi się przytrafiła tylko w innych okolicznościach. Jednak są żele minimalizujące ryzyko infekcji.
Gdyż moja specjalizacja jest na innej orbicie niż ginekologia, a jak wiadomo, każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie, więc powstrzymam się tu od dawania ogólnych medycznych rad, bo można nimi wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Nie zmienia to faktu, że dajecie rady rodem z Bravo Girl, że niby lubrykant pomaga na infekcje, a potem czyta to multum ludzi. No kurde, nóż mi się otwiera w kieszeni.

A co do autora i postawionego przez niego pytania, to jeśli miałbym cokolwiek tutaj doradzać, to niech partnerka pójdzie na wizytę do ginekologa i niech zrobi posiew bakteriologiczny, bo być może jej flora bakteryjna ma pewne predyspozycje do nawracających infekcji, które nie "można", tylko wręcz trzeba i da się wyprostować.

Mężczyzna

Uncle_fester

Cichy Podglądacz
Gdyż moja specjalizacja jest na innej orbicie niż ginekologia, a jak wiadomo, każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie, więc powstrzymam się tu od dawania ogólnych medycznych rad, bo można nimi wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
Nie zmienia to faktu, że dajecie rady rodem z Bravo Girl, że niby lubrykant pomaga na infekcje, a potem czyta to multum ludzi. No kurde, nóż mi się otwiera w kieszeni.

A co do autora i postawionego przez niego pytania, to jeśli miałbym cokolwiek tutaj doradzać, to niech partnerka pójdzie na wizytę do ginekologa i niech zrobi posiew bakteriologiczny, bo być może jej flora bakteryjna ma pewne predyspozycje do nawracających infekcji, które nie "można", tylko wręcz trzeba i da się wyprostować.
W odpowiedzi na konstruktywną wypowiedź. Oczywiście wizyta u ginekologa jest już „w trakcie”. Mój post miał na celu zapewnienie jej bezpieczeństwa o które być może ja jako partner mógłbym zadbać.
Dotąd infekcje nie miały miejsca w ogóle.
Pojawiły się dopiero po współżyciu analnym i to w dodatku tym intensywnym