• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seksualna magia imion

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Żadna mnie tak nie wyżęła w łóżku jak pewna Kaśka, dlatego zawsze mam sentyment do tego imienia. Nawet fakt że miała dwubiegunówkę i bordera nie zamazuje dobrych wspomnień.
Też mam Kaśkę. Petarda w łóżku. Mężatka, a ja nie pierwszy jej na boku. Przede mną tworzyła stałe relacje z innymi i wiele się nauczyła, sądząc po tym co wyprawia w łóżku.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Poznałem w życiu 3 Anety i wszystkie brzydko powiem były tępe. Matylda kojarzy mi się z krową Z imionami to mam jak w skeczu KMN" imię dla dziecka". Każde imię z czymś mi się kojarzy.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
... Julki są głupie, ...
Julki to się akurat odnoszą, do ostro lewicowych młodych panienek o popularnym obecnie imieniu. A że głupie? Tak twierdzi przeciwna strona sporu politycznego.
A co do magii imion, to zawsze się zakochiwałem, na dźwięk imienia Monika. I jak już miałem zadzwonić żeby się umówić i wyczuwałem przychylność ku temu, pojawiała się gdzieś i stawała po drodze jakaś Kasia. I tak było za pierwszym razem, za drugim, aż po sakrament.
Kolega ginekolog twierdzi że to nie jest przypadek.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Ożeniłeś się z inną, niż miałeś w planach?
Po prostu zawsze mi się plan zmieniał 😁
Plan na Monikę krzyżowała zawsze Kasia.
I żeby Kasia mogła coś skutecznie zdziałać to musiała być Monika.
Może jest jakaś historia stanowiąca podstawę do nienawiści jednych do drugich.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeszcze mi się przypomniało, Marcin, znam co najmniej 3 i każdy to mitoman. W kontekście seksualnym się nie wypowiem, bo żadnego Marcina nie miałam.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Jeszcze mi się przypomniało, Marcin, znam co najmniej 3 i każdy to mitoman. W kontekście seksualnym się nie wypowiem, bo żadnego Marcina nie miałam.
Kolega doktor, mówi że nie zawsze, ale jest pewne znaczące prawdopodobieństwo, to nie są przypadki, jakie imiona nadają dzieciom rodzice i potem jaki one mają wpływ. Trochę brzmi jak astrologia, ale sama widzisz jak reagujesz na Marcinów. U mnie z zainteresowania zawsze wykluczona Beata, ale znam kumpla, który głównie się prowadzał z Beatami. To jest element nie jedyny i może mało istotny i tajemniczy, dobierania się ludzi w pary.
Innym takim tajemniczym elementem jest atrakcyjność wobec siebie osób z upośledzoną płodnością. Każde z nich, z pełni płodnym partnerem stanowiłoby parę płodną, ale mają się ku sobie i tworzą związki bezpłodne.

PS: Moniki jak i ogólnie dziewczyny, które na pierwszy ogląd mi się podobały, to brunetki. Kasie to blondynki