• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seksualna magia imion

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Temat z przymrużeniem oka ;)
Mówi się, że wszystkie Ryśki to fajne chłopy a wszystkie Julki są głupie, a czy widzicie związek pomiędzy imieniem a temperamentem w łóżku?
Internet mówi, że imię może wpływać na osobowość, głównie poprzez sposób, w jaki jesteśmy postrzegani przez innych i jakie związane z imieniem skojarzenia budzi.
Jakie macie doświadczenia i zdanie na ten temat?

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Zazwyczaj jak kogoś znałem z dziwnym imieniem to okazywało się że ten ktoś skrywa naprawdę ciekawe rzeczy i fantazje xd

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Nie urażając nikogo z podobnym imieniem ale każda Roksana czy Angelika okazywała się łatwa po prostu nie było dużo gadania by przejść do seksu xd Może to przypadek a może kwestia szczęścia znałem też kiedyś taką Mire to tutaj był dopiero open bar

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Sebastian, Seba, Sebix kojarzy mi się z osiedlowym chuliganem, ale w łóżku zupełnie się nie potwierdziło. Przybierał pozę macho, ale jak doszło do seksu to baaardzo szybko poszło ;) Ale tylko z jednym Sebusiem byłam, więc może to przypadek.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Marzy mi się Helena czy Jadwiga. Te imiona kojarzą mi się z doświadczeniem.

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Sebastian, Seba, Sebix kojarzy mi się z osiedlowym chuliganem, ale w łóżku zupełnie się nie potwierdziło. Przybierał pozę macho, ale jak doszło do seksu to baaardzo szybko poszło ;) Ale tylko z jednym Sebusiem byłam, więc może to przypadek.
No tak pamiętam że typowy sebix to spermiarz i artysta od fantazji która to nie była taka łatwa

Mężczyzna

lukax22

Cichy Podglądacz
Mogło tyć tak, że po tych 3 pchnięciach później chwalił się kolegom jak to godzinę ruchał :)
Przez cały czas uważałem że nie ma czym się chwalić ale teraz myślę że to smutne bo tak mogło być naprawdę i gdyby kobiety miały więcej gadane by takie rzeczy rozpowiadać to już dresiarska husaria nie była taka silna w oczach innych xd

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Moje imie Damian z długodystansowcem napierałem bez końca przez moją anejakulacje psychogenną.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Podobno Jolanty są gorące w łóżku, z opowieści kolegów ;)

Mikołaj - miałam chłopaka o tym imieniu, niepoprawny romantyk i w łóżku bardzo czuły, namiętny i cierpliwy, ale ciągle musiałam się pilnować jak reaguję, co mówię bo łatwo było go urazić. Niby facet a strasznie wrażliwy.