• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Mężczyzna

Robb88

Cichy Podglądacz
Myślę że to dobre doswiadczenie, kobieta z wiekiem wie czego chce i realnie patrzy na wiele spraw

Ruby

Cichy Podglądacz
Oj jedna miła starsza Pani przez 2 lata pokazywała mi różne sztuczki :) Myślałem, że takie rzeczy i tak często to tylko w internecie :) Pomyśleć, że to ja myślałem, że jestem zboczony... Wyprowadziła mnie z błędu... :)

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Spotykałem.sie z 45 latka. Było świetnie. Myślałem że ja będę dominować ale on była nie okiełznana w łóżku i można powiedzieć że to ona mnie wykorzystała

Mężczyzna

RadoMar

Nowicjusz
Mam przygodę z 73l kobietą, 20 lat różnicy ale to nie było przeszkodą, było miło i przyjemnie, potrzebne są kremy do nawilżania ale później idzie jak burza, kiedy parę lat nie używana to jest jak z cnotka, bardzo przyjemnie pieści ustami,i spija do końca

Mężczyzna

RadoMar

Nowicjusz
No a jak inaczej możesz coś poznać, jeśli nie poprzez sprobowanie? Żeby wiedzieć, czy Ci coś smakuje, musisz tego spróbować, by wiedzieć, że podoba Ci się film, musisz go obejrzeć, by wiedzieć, czy lubisz anal, musisz dać dupy, itp, itd
Ale czy to jest zboczenie? Do kogo się zwrócić o pomoc czy radę? Pracuje w domu spokojnej starości i wpadłem w wir sexu z Kobietami które tam są, wiek wygląd nie ma znaczenia podnieca mnie każde zbliżenie, jestem żonaty więc powinien mieć jakieś wyrzuty sumienia ale nie mam nic, kiedy tylko się nadarzy okazja to korzystam,
23 jestem prawiczkiem więc nigdy bym nie robił tego ze st

Nie znam bo nie spróbowałem? I nie spróbuję. Zboczenia podlegają leczeniu a nie dyskusji.
23l i nie miałeś sexu? To też podlega leczeniu, a co do sexu z kobietą starszą to każdy chłopak o tym marzy fantazjuje, nawet o 30 l różnicy nie ma znaczenie,