Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Oj jedna miła starsza Pani przez 2 lata pokazywała mi różne sztuczki Myślałem, że takie rzeczy i tak często to tylko w internecie Pomyśleć, że to ja myślałem, że jestem zboczony... Wyprowadziła mnie z błędu...
po mino że mam już swoje lata z chęcią zabawił bym się z panią w wieku 65+, w pracy mam taką fajną babeczkę na pewno jest po 60 ciałko ma całkiem fajne
Spotykałem.sie z 45 latka. Było świetnie. Myślałem że ja będę dominować ale on była nie okiełznana w łóżku i można powiedzieć że to ona mnie wykorzystała
Mam przygodę z 73l kobietą, 20 lat różnicy ale to nie było przeszkodą, było miło i przyjemnie, potrzebne są kremy do nawilżania ale później idzie jak burza, kiedy parę lat nie używana to jest jak z cnotka, bardzo przyjemnie pieści ustami,i spija do końca
No a jak inaczej możesz coś poznać, jeśli nie poprzez sprobowanie? Żeby wiedzieć, czy Ci coś smakuje, musisz tego spróbować, by wiedzieć, że podoba Ci się film, musisz go obejrzeć, by wiedzieć, czy lubisz anal, musisz dać dupy, itp, itd
Ale czy to jest zboczenie? Do kogo się zwrócić o pomoc czy radę? Pracuje w domu spokojnej starości i wpadłem w wir sexu z Kobietami które tam są, wiek wygląd nie ma znaczenia podnieca mnie każde zbliżenie, jestem żonaty więc powinien mieć jakieś wyrzuty sumienia ale nie mam nic, kiedy tylko się nadarzy okazja to korzystam,
23l i nie miałeś sexu? To też podlega leczeniu, a co do sexu z kobietą starszą to każdy chłopak o tym marzy fantazjuje, nawet o 30 l różnicy nie ma znaczenie,
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.