• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Mężczyzna

WacławTkaczuk

Seks Praktykant
Ty jednak jesteś taką damską erotyczną gawędziarką. Jak przychodzi chętny chłopak spełniający większość wymogów, jęczysz "eeee nie na prv to ja nie gadam", albo wyskakujesz z pytaniem czy się z tobą ożeni 🤣 jeszcze niech da ci wgląd do historii rachunku bankowego, może wtedy wreszcie zdecydujesz siè z kimś poruchać 🤣😅😆
To po prostu troll. A jeśli nie troll, to strasznie w gruncie rzeczy nieszczęśliwa :)

Mężczyzna

jaser

Cichy Podglądacz
Seks ze starszą kobietą jest na dużo wyższym poziomie niż z równolatkami czuć ta esencję kobiecości... można porządnie bez ograniczeń a nie ała boli przestań nie wie co zrobić z kutasem dojrzała wie co zrobić z kutasem jajami dziurką...i jak celebrować wytrysk
Zgadzam się w całej rozciągłości z Twoją opinią, ja mam 59 lat, moja "kochanka" 67 lat, jest demonem rozkoszy i eksperymentów.
Polecam dojrzałe Panie

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
W wieku 19 lat spotykałem się na seks z sąsiadką, była to 45 letnia rozwódka, było to mega przeżycie, z żadną partnerka z mojego przedziału wiekowego tak się dobrze nie bawiłem jak z nią, seks klasyczny, oral, anal czy nawet footjob nie był jej straszny

Mężczyzna

jaser

Cichy Podglądacz
Sex z dojrzałymi Paniami jest rozkoszą w czystej postaci, doskonale reagują na bodźce, wiedzą jakie mamy wzajemne oczekiwania z czystym sumieniem polecam.