• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Mężczyzna

Astarek

Cichy Podglądacz
Kobietka o której wspominałem już tutaj parę razy, lat 60, poza mną widywała się kiedyś jeszcze z jednym młodszym od siebie facetem, lat 29. Jakiś czas temu wyprowadził się do Szwecji, ale w ten weekend przyleciał do rodziny.
Basia namawiała mnie na trójkąt i szczerze mówiąc nie musiała mnie długo namawiać ;p Wczoraj pieprzyliśmy ją we dwóch, ja sam doszedłem chyba z 4 razy... Generalnie to był mój pierwszy trójkąt i mam nadzieję, że nie ostatni. Kolega już poleciał do siebie, a jutro Basia zaprasza mnie, żeby zająć się tylko mną

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
Remove-bg-ai-1716999299022-1.png

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Nie miałęm nigdy stosunku ani znaczacej relacji z partnerką starszą ode mnie niż parę lat. Ale chociazby w wieku szkolnym bardziej zwracalem uwagę na starsze kobiety, np. nauczycielki. Aktualnie - jestem ciekaw takiej relacji, ale nie bardzo mam jak to przeniesc z fantazji do reala. I nie jest to tez jakis moj priorytet na razie... moze kiedys bedzie?

C

col.Greg

Guest
Od początku tygodnia mam urlop i jak się okazało koleżanka (lat 58) też. Pisałem z nią na FB od poniedziałku i to pisanie skoczyło się dzisiaj orgazmem w jej ustach po dobrym seksie w rajstopach :D lubi rajstopki.
Co ciekawe w tej samej firmie, tylko na innym dziale pracuje jej córka :D
O matko, o córko!;)

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Siedem lat temu,kupiłem mieszkanie. Na tym samym piętrze mieszkała Pani Iwona. Dobry MILF 😍,wracając z pracy Pani Iwona poprosiła mnie o pomoc,padł jej akumulator, pomogłem jej naładowac akumulator,gdyż miałem starter w samochodzie. Po paru godzinach zapukała do mnie i w ramach pomocy zaproponowała mi kolację, na początku się opierałem,że nie trzeba to tylko sąsiedzka pomoc,nalegała,nalegała. Zgodziłem się,umówiliśmy się na 21,zapukałem,otworzyła miła na sobie rajstopy,szpilki,sukienkę i pełny makijaż 😍 zjedliśmy śniadanie wypiliśmy wino,które przyniosłem,potem otworzyła drugie i zaczęła się do mnie dobierać,wiadomo jak skończyło,była 20 lat ode mnie starsza,później się dowiedziałem,że jest mężatką,mąż mieszka w Londynie i syna,który studiuje w Warszawie. Po dwóch latach się wyprowadziła.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Jak miałem 21 lat, to przespałem się z koleżanką, którą miała 30 lat. W zasadzie napierała na to już od dłuższego czasu, ja miałem opory ze względu na to, że miała rodzinę. Ostatecznie jednak już dążyła do rozwodu i w końcu gdzieś się przełamałem.

A co do wrażeń - no cóż, doświadczenie po jej stronie było nie do podważenia. :p Zdecydowanie wiedziała co robi.

Mężczyzna

Igetiss

Cichy Podglądacz
Seks ze starszą kobietą jest na dużo wyższym poziomie niż z równolatkami czuć ta esencję kobiecości... można porządnie bez ograniczeń a nie ała boli przestań nie wie co zrobić z kutasem dojrzała wie co zrobić z kutasem jajami dziurką...i jak celebrować wytrysk