Jest moim pracownikiem 🫣A niby jak ją poznałeś?
Łobuz kocha najmocniej?Pytacie może co kobiety widzą w młodszych? Czasem totalnie nie wiem i pewnie muszę się leczyć, no ale mam słabość, co zrobić. Szczególnie już jeśli chodzi o takiego niepokornego
Bo pewnie zwróciłeś uwagę na @Ayreen wypowiedź o balkoniku Większa różnica to dla mnie już za dużo, ja chcę faceta, a nie chłopca.@Saanvi ale jak czytałem Twoją wypowiedz to wyobrażałem sobie większą różnicę, która Cię kręci. Taka to całkiem w normie ;p
Z naciskiem na „najmocniej”Łobuz kocha najmocniej?
Wow. A czym się zajmuje?Jest moim pracownikiem 🫣
To akurat nie jest istotne, mam 30 osób pod sobąWow. A czym się zajmuje?
No spoko, rozumiem taka różnica i mnie się wydaje pociągającaBo pewnie zwróciłeś uwagę na @Ayreen wypowiedź o balkoniku Większa różnica to dla mnie już za dużo, ja chcę faceta, a nie chłopca.
Z naciskiem na „najmocniej”
a ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?Praktycznie fantazje mam z taką 33-40 bardziej doświadczona i wiedząca czego chce przyokazji sam bym może załapał jakiś sztuczek;^)
Nie ma, proszę ze mnie tu zejść. Ja tu i tak w tym temacie się wplątałam totalnie przypadkowo Sama nie wiem co ja nadal tu robięa ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?
Teraz nagle wszyscy by przelecieli 35-40 latke na forum.. Nowe fetyszea ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?
Nie no jak mam 28 to 3 lata w te czy we wte nie robi różnicy a nie powiem milf 40 dobre przeżyciea ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?
Tu się zgodzę, mój najmłodszy do tej pory był 3 lata młodszy i coś za mała ta różnicaNie no jak mam 28 to 3 lata w te czy we wte nie robi różnicy a nie powiem milf 40 dobre przeżycie
Ja tam uważam, że "nic nie dzieje się, bez przyczyny" więc...Tu się zgodzę, mój najmłodszy do tej pory był 3 lata młodszy i coś za mała ta różnica
A może to wcale nie przypadekNie ma, proszę ze mnie tu zejść. Ja tu i tak w tym temacie się wplątałam totalnie przypadkowo Sama nie wiem co ja nadal tu robię
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! BrutusieA może to wcale nie przypadek
Przepraszam, ale co w tym temacie robi liczba 33? Chyba się gdzieś zabłąkała…Praktycznie fantazje mam z taką 33-40 bardziej doświadczona i wiedząca czego chce przyokazji sam bym może załapał jakiś sztuczek;^)
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie zgadza
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie
Jak na szybko policzyłem to jesteś 87 rocznik, mam najlepsze wspomnienia z osobą z tego rocznikaOd Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie
O ironio,jak trudno ją przenieść na żyzny grunt