Jest moim pracownikiem 🫣A niby jak ją poznałeś?
Łobuz kocha najmocniej?Pytacie może co kobiety widzą w młodszych? Czasem totalnie nie wiem i pewnie muszę się leczyć, no ale mam słabość, co zrobić. Szczególnie już jeśli chodzi o takiego niepokornego![]()
Bo pewnie zwróciłeś uwagę na @Ayreen wypowiedź o balkoniku@Saanvi ale jak czytałem Twoją wypowiedz to wyobrażałem sobie większą różnicę, która Cię kręci. Taka to całkiem w normie ;p
Z naciskiem na „najmocniej”Łobuz kocha najmocniej?![]()
Wow. A czym się zajmuje?Jest moim pracownikiem 🫣
To akurat nie jest istotne, mam 30 osób pod sobąWow. A czym się zajmuje?
No spoko, rozumiemBo pewnie zwróciłeś uwagę na @Ayreen wypowiedź o balkonikuWiększa różnica to dla mnie już za dużo, ja chcę faceta, a nie chłopca.
Z naciskiem na „najmocniej”![]()
a ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?Praktycznie fantazje mam z taką 33-40 bardziej doświadczona i wiedząca czego chceprzyokazji sam bym może załapał jakiś sztuczek;^)
Nie ma, proszę ze mnie tu zejść. Ja tu i tak w tym temacie się wplątałam totalnie przypadkowoa ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?![]()
Teraz nagle wszyscy by przelecieli 35-40 latke na forum.a ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?![]()
Nie no jak mam 28 to 3 lata w te czy we wte nie robi różnicya ten przedział wiekowy, nie ma przypadkiem nic wspólnego, z wiekiem podanym przez @Saanvi ?![]()
Tu się zgodzę, mój najmłodszy do tej pory był 3 lata młodszy i coś za mała ta różnicaNie no jak mam 28 to 3 lata w te czy we wte nie robi różnicya nie powiem milf 40 dobre przeżycie
![]()
Ja tam uważam, że "nic nie dzieje się, bez przyczyny" więc...Tu się zgodzę, mój najmłodszy do tej pory był 3 lata młodszy i coś za mała ta różnica![]()
A może to wcale nie przypadekNie ma, proszę ze mnie tu zejść. Ja tu i tak w tym temacie się wplątałam totalnie przypadkowoSama nie wiem co ja nadal tu robię
![]()
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! BrutusieA może to wcale nie przypadek![]()
Przepraszam, ale co w tym temacie robi liczba 33? Chyba się gdzieś zabłąkała…Praktycznie fantazje mam z taką 33-40 bardziej doświadczona i wiedząca czego chceprzyokazji sam bym może załapał jakiś sztuczek;^)
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie zgadza
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie![]()
Od Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie![]()
Jak na szybko policzyłem to jesteś 87 rocznik, mam najlepsze wspomnienia z osobą z tego rocznikaOd Ciebie nawet nie jestem starsza! Brutusie![]()
O ironio,jak trudno ją przenieść na żyzny grunt