Kręci mnie seks ze starszymi partnerkami. Największa różnica między mną a kochanką to jakieś 17 lat. Bardzo miło wspominam te chwile. Ciągle mam nadzieję na powtórkę
Jak miałem 21-23 lata to przez rok byłem w związku z kobietą która miała 27-29l.
Seks był rewelacyjny i poza seksem też bardzo dbała o mnie.
Potem jak sam dobijałem do 30l to miałem okazję być z kobietami po 30 i było mi z nimi dużo lepiej jak z tymi 20 paro latkami.
Pytacie może co kobiety widzą w młodszych? Czasem totalnie nie wiem i pewnie muszę się leczyć, no ale mam słabość, co zrobić. Szczególnie już jeśli chodzi o takiego niepokornego
Pytacie może co kobiety widzą w młodszych? Czasem totalnie nie wiem i pewnie muszę się leczyć, no ale mam słabość, co zrobić. Szczególnie już jeśli chodzi o takiego niepokornego
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.