• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Kobieta

SaSy

Podrywacz
Wielokrotnie pieprzyłam się z młodszymi partnerami. Jest w tym coś magicznego. W szczególności uwielbiam takich, powiedzmy, 19-25 latków, którzy mają jeszcze bardzo skromne doświadczenie. Są spontaniczni, mogą non stop i przede wszystkich słuchają co się do nich mówi i chcą się uczyć. Zrobią wszystko o co poproszę, bądź na co mam chęć.

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Mam podobnie ze starszymi kobietami. Robią, co chcę, a przede wszystkim potrafią. I to tak, że klękajcie narody. Nie zadają niepotrzebnych pytań, tylko po prostu robią :)

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Ja moją namawiałem chyba z miesiąc, i kumpla. Bo wolę układ 2M+K. Udało się i było zajebiście. Czasami trzeba podstawić pod ścianą. Jak wolisz 2K to może być ciężko. Kobiety są zazdrosne do bólu. U mnie się akurat zgadzało.

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Ja moją namawiałem chyba z miesiąc, i kumpla. Bo wolę układ 2M+K. Udało się i było zajebiście. Czasami trzeba podstawić pod ścianą. Jak wolisz 2K to może być ciężko. Kobiety są zazdrosne do bólu. U mnie się akurat zgadzało.
Ja już pol roku walcze, a lubi trójkaty na filmach, podniecaja ją