• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Mężczyzna

Astarek

Cichy Podglądacz
Od jakiegoś czasu pieprzę tę kobietkę ze swojego poprzedniego postu. Jest po 60, zamężna. I powiem tak - seks jest naprawdę spoko, ma fajne ciało i naprawdę wie co z nim robić. Ale kurna, to co ta kobieta robi ustami to jest coś niesamowitego. A naprawdę lubi to robić, zawsze połyka wszystko. Dzisiaj też do niej jadę i już jestem nakręcony ;)

Mężczyzna

mr13

Nowicjusz
Wpadła mi w oko pewna 55-latka, z którą mijałem się kilka razy w miejscach publicznych. Ona zawsze ubrana z klasą i w towarzystwie innych osób. Ostatnim razem jednak mijając mnie, sama się przywitała, chyba pamiętając, że za każdym razem wlepiam w nią wzrok. Z przyjemnością zaliczyłbym tę milfetkę.

Mężczyzna

Justin95

Cichy Podglądacz
Chciałbym zaliczyć taka MILF 40-50 lat .
Nieraz napiszę do Niej , ale ciężko zrobić ten krok , Ona odpisuje na różne tematy ale nie jest raczej zainteresowana

Mężczyzna

pawel87

Biegły Uwodziciel
A ja miałem taka cudowna przygodę z mamą mojego znajomego ja miałem wtedy 32 lata ona 55 A ciałko miła lepsze nic nie jednada młoda laska 😍😍😍😍