• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks ze starszą kobietą. Opinie, historie. Czy kręci was spora różnica wieku?

Kobieta

XGinaWildX

Cichy Podglądacz
Atrakcyjność dojrzałej kobiety wynika ze zdobytej przez nią wiedzy i doświadczenia życiowego, silnie ukształtowanej osobowości i charakteru, większego rozumienia potrzeb i oczekiwań młodego mężczyzny. Cechy te składają się na obraz kobiety, będącej dla pewnego typu mężczyzn prawdziwym ideałem i stałym obiektem pożądania i fascynacji. Tak jak was pociągają dojrzałe kobiety, tak mnie pociągają sporo młodsi panowie.

Mężczyzna

joskobrodacz

Seks Praktykant
ja uprawiałem przez kilka lat sex z 12 lat starsza i uważam to za najlepszy czas w łóżku jaki miałem a miałem sporo młodszych kobiet i żona też młodsza ☺️☺️

Kogucik69

Biegły Uwodziciel
Atrakcyjność dojrzałej kobiety wynika ze zdobytej przez nią wiedzy i doświadczenia życiowego, silnie ukształtowanej osobowości i charakteru, większego rozumienia potrzeb i oczekiwań młodego mężczyzny. Cechy te składają się na obraz kobiety, będącej dla pewnego typu mężczyzn prawdziwym ideałem i stałym obiektem pożądania i fascynacji. Tak jak was pociągają dojrzałe kobiety, tak mnie pociągają sporo młodsi panowie.
No z tym młodym to przesadza :p ja mam 34, dla mnie to. Mała różnica wieku. Ona zawsze mówi : ale ty młodo wyglądasz :p

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Trochę czuję się jak na targu staroci, jak ktoś ocenia po wieku a nie tego jaki kto jest. Czyli mogę być totalnie do dupy (nie mam na myśli przyjemności) ważne że mam 40+
Taka trochę lipa i przedmiotowe traktowanie. Ale co ja tam wiem.