• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks za pieniądze.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ale co kasy zarabiała w roku to głowa mała.
Z tą kasą to jest różnie. Mam taką jedną fajną GFE, rozmawia w ramach rozsądku dość szczerze. Bez oczywiście prywaty.
Ale kiedyś opowiadała jak na początku się zachlysnęła zarobkami. Ale opamiętała się w porę i przestała rozpier***ć kasę na lewo i prawo. Postanowiła odkładać, bo nie znasz dnia ani godziny.
Pracowała nie orając od rana do wieczora, zyskała grupę stałych klientów swoim podejsciem, dzięki czemu miała większy komfort. W rok odkłada... 300 000 pln. Nie zarabia. Odkłada.

Kobieta

Frytka69

Podrywacz
Z tą kasą to jest różnie. Mam taką jedną fajną GFE, rozmawia w ramach rozsądku dość szczerze. Bez oczywiście prywaty.
Ale kiedyś opowiadała jak na początku się zachlysnęła zarobkami. Ale opamiętała się w porę i przestała rozpier***ć kasę na lewo i prawo. Postanowiła odkładać, bo nie znasz dnia ani godziny.
Pracowała nie orając od rana do wieczora, zyskała grupę stałych klientów swoim podejsciem, dzięki czemu miała większy komfort. W rok odkłada... 300 000 pln. Nie zarabia. Odkłada.
No moja znajoma podobnie,stali klienci i taka bardziej ekskluzywna była tylko z tego co mówiła lata temu to zarabiała 200 tysięcy, nikt jej nie krytykuję w gronie znajomych, żadna tajemnica.A teraz przez znajomości co sobie wyrobiła to ma spoko pracę.