• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks za pieniądze.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
@Marcin 43 poszedłeś na dziwki, bo Ci się ruchać chciało i tyle. Nie musisz teraz nam rozpisywać całej analizy postępowania podmiotu lirycznego.
Hej, spokojnie. Nie odpowiadam Tobie, tylko Alice...kimkolwiek jest. Zapytała to odpowiadam.
Myślę, że upraszczasz to bardzo, bo tak Ci wygodnie, ale przyczyny zachowań ludzkich są często złożone.

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
Magia, to ty? 😆
Tak. Dłuższy post na pewno, bo naprawdę intensywnie myślałem o potrzebie cielesności z kobietą. Bardzo mi tego brakowało.
Wygoda też...bo to szybka usługa bez zobowiązań.
Anal też bo kreci mnie on. To takie zdobycie całego ciała kobiety. Lubię myśleć że posiadłem ją całemu, jest cała moja.
Pewnie też rozczarowanie kobietami....ale też zmeczenie poszukiwaniami stałej partnerki. Powiedziałem sobie, że to musi być kobieta, która nie tylko mi się podoba fizycznie, ale i psychicznie...No i ja muszę się jej podobać by coś z tego wyszło. Naprawdę trudno mi taką znaleźć obecnie w życiu.
Może też poczułem, że daje sobie na to przyzwolenie, że to nie określa mnie jako gorszego człowieka.
Czyli generalnie lipa. Myślałam, że facetów jednak kręci trochę płacenie za seks, a tu wychodzi, że z musu.
Bo myślę, że dla wielu lasek, to by było kręcące. Uczucie złajdaczenia się i zapłaty 🤪 🤪🤪 Oczywiście nie na godzinę, niezawodowo, i nie z każdym 😁

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Czyli generalnie lipa. Myślałam, że facetów jednak kręci trochę płacenie za seks, a tu wychodzi, że z musu.
Bo myślę, że dla wielu lasek, to by było kręcące. Uczucie złajdaczenia się i zapłaty 🤪 🤪🤪 Oczywiście nie na godzinę, niezawodowo, i nie z każdym 😁
Jako doświadczenie, to jeszcze ok. Ale jednak myśl, że można dostać chorób zdecydowanie odciąga mnie od takich pomysłów 🤣

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Dobra niech tu się przyznają wszyscy, co chodzą na divy. Ja bym chciała jakieś dziwne historie usłyszeć 😂
O tak, dziwne historię też chętnie poczytam.
@Marcin 43 jak to wygląda, dzwonisz, umawiasz się idziesz, otworzyła bez majtek - to już pisałeś.
Kasa na stół i ruchaj mnie? Był alfons w pokoju za ścianą? Ile zapłaciłeś za usługę?