• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks za pieniądze

Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
mi się też zdążyło zapłacić stare czasy
nie wszystkie spotkania były udane w ofercie jest wszystko A kiedy zapłacisz to ale masz dużego ehhhh szkoda gadać .
Ale kilka takich profesjonalistek tak zbałamuciłem że dały za darmo z jedną regularnie umawialem się na loda nigdy nie wzięła pieniędzy

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ja to widzę tak, że jeśli kobieta lubi seks z przygodnymi mężczyznami i wpadnie na myśl "skoro to lubię i robię to dlaczego tego nie spieniężyć" to ja nie widzę w tym nic złego.
Załóżmy, że lubię rzeźbić, hobbystycznie.
I ktoś mówi "ty, fajne to, kupię tę rzeźbę za 500 pln". Dlaczego miałbym oddać mu ją za darmo, skoro chce zapłacić?
Absolutnie się nie zgadzam, bo to ze lubię się zabawić nie oznacza, ze zabawie się z każdym za pieniądze. Pieniądze w mojej fantazji to tylko dodatek a nie istota stosunku. Przyjęcie ich wszystko zmienia.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A kto mówi, że od każdego? Oczywiście, wzięcie kasy trochę optykę zmienia. Są dziewczyny, które lubią sex i nie widzą nic złego w tym, że zostaną nagrodzone czy to finansowo czy materialnie.

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
A kto mówi, że od każdego? Oczywiście, wzięcie kasy trochę optykę zmienia. Są dziewczyny, które lubią sex i nie widzą nic złego w tym, że zostaną nagrodzone czy to finansowo czy materialnie.
Możliwe, jeśli sie z tym dobrze czują to ja im kibicuje i życzę jak najlepiej, ale sama nie chce tak robic. Tak samo jak rzeczy robione przeze mnie mogą nie odpowiadać innym kobietom. Każdy ma inną wrażliwość i odczucia. Dlatego ja napisałam, ze u mnie to tylko taka fantazja, której nie chce realizowac. :)

Mężczyzna

MirandaBits

Cichy Podglądacz
Finding someone reliable in the "pay-to-play" scene is getting harder with all the scams and fake photos out there. I’ve wasted enough time on shady apps, so now I just stick to proven agencies. If you're looking for high-end service in Hong Kong without the typical headache, check out https://sublimealehouse.com/ It’s professional, the girls actually look like their profiles, and you won’t get any weird surprises. Definitely worth the price if you value your time and safety.

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Nie widzę nic złego w płaceniu za seks. W życiu są różne sytuacje. Czasami niektórzy twierdzą, że płacenie za seks jest upokarzające, ale nie widzą, że poznając kobietę, która mieszka gdzieś kilkaset km dalej, muszą wydać na bilet, paliwo, kolację, hotel, kwiaty, a często nie kończy się to tak jakby ktoś chciał. Ja pamiętam sytuacje, gdzie poznawało się jakąś kobietę i żeby czasami doszło do czegokolwiek trzeba było wydeptać sobie porządną scieżkę, po drodze były jakieś wyjścia do kina, na imprezy, itp., a finalnie jak doszło już do finalizacji, to zamiast fajerweków był niewypał.Nie chodzi mi tutaj o koszty, bo nigdy tak do tego nie podchodzę, ale o fakt, że nie zawsze jest tak, że mamy wszystko za darmo.