• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks za pieniądze

Kobieta

niezrozumiana

Podrywacz
A chuj ci do tego.
Dużo mi do tego bo Polaczki pieprzą o kobietach i próbują wzbudzić w nich wstyd za to że lubią seks. Podczas gdy sami bez żadnych skrupułów jak jepane, prymitywne zwierzęta chodzą do prostytutek lub na ons. Tępić takie zachowania, zawstydzac mężczyzn. Wartościowy mężczyzna szanuje swojego pena i rozmnaża swoje silne geny. I stać go na wychowanie potomstwa oraz nie zdradza swojej partnerki/partnerek.

Kobieta

niezrozumiana

Podrywacz
I nie dopisujcie sobie sztucznej ideologii że wam więcej wolno. Wolno to się rozmnażać a nie pieprzyc jak męski sz0n dla rozrywki. To jest produktywne i oznacza że facet jest silnym samcem. A wy możecie sobie swoje męskie, bezwstydne c00restwo tłumaczyć jak chcecie. Ciężko szukać wstydu u mężczyzny, zwłaszcza bezczelnego P0laka-zak0laka. Narazisko, forumowicze!

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Gdzie Twój wstyd?
Dalej nie wiem czego mam się wstydzić... Wstyd to kraść 😉
Dużo mi do tego bo Polaczki pieprzą o kobietach i próbują wzbudzić w nich wstyd za to że lubią seks. Podczas gdy sami bez żadnych skrupułów jak jepane, prymitywne zwierzęta chodzą do prostytutek lub na ons. Tępić takie zachowania, zawstydzac mężczyzn. Wartościowy mężczyzna szanuje swojego pena i rozmnaża swoje silne geny. I stać go na wychowanie potomstwa oraz nie zdradza swojej partnerki/partnerek.
Chyba ktoś tu poruchał na boku i się wydało 🤣🤣 zrób to samo i też poszukaj sobie bolca zamiast wylewać jad Na forum 😘

Kobieta

PaniMargaret

Podrywacz
Hej. Jak u Was ta sprawa wygląda? Zdarza Wam się płacić za sex? Albo przyjmować pieniądze za takie spotkanie? Ja czasem korzystam z usług kobiet, które spotykają się za kasę. Lubię takie spotkania na samego szybkiego loda :) No i fajnie jest pobawić się jakimś nowym biustem :)
W pewnym sensie tak, miałam chłopaka którego utrzymywałam, kupowałam mu ciuchy kosmetyki biżuterię. Wiedziałam że jest ze mną tylko i wyłącznie dla kasy ale nie przeszkadzało mi to bo był dobry w łóżku

Mężczyzna

malolat1990

Nowicjusz
Tak 10 lat temu w klubie podeszła do mnie zadbana kobieta lat 40-45 sam się zdziwiłem,że do mnie podeszła. Zagadała co ja tutaj robię i czy jestem sam. Odpowiedziałem, że mam zamiar wypić parę drinków,potańczyć i jestem sam i zapytałem ją co tutaj robi,sama w klubie. Powiedziała,że przyszła w tym samym celu co ja. Postawiłem jej drinka ona mi też postawiła,rozmowa się kleiła i po jakieś godzinie zaproponowała,czy nie chcę spędzić z nią noc,odpowiedziałem oczywiście. Pojechaliśmy taksówka do jej domu,winko,świece,kąpiel i oczywiście seks. Do tej pory pamiętam jak przyszła do łóżka 😍 Czarny koronkowy komplet,pończochy,ładna fryzura,pełen makijaż i szpilki 😍😍,powiedziała mi,weź mnie na ostro i będę twoja dziwką,tak jak prosiła tak zrobiłem. Po nocy zrobiła śniadanie, poprosiła o numer telefonu,dałem jej numer i się pożegnaliśmy. Po paru godzinach zadzwoniła do mnie,że ma dla mnie propozycje i chciała się spotkać wieczorem na kolacji na mieście. Odpowiedziałem,że mam czas się spotkać. Na kolacji zaproponowała mi układ,że będzie mi płacić 10000 zł co miesiąc aby się z nią spotykać co weekend,bo pracuje od rana do wieczora,byłem wtedy pod kreską i się zgodziłem na taki układ przez pół roku z nią byłem w takim układzie. Po jakimś czasie się okazało,że ta ów pani była dyrektorem banku,rozwódka bez dzieci.