Rozwiniesz swoją wypowiedź? Ciekawy jestem twojego zdaniaGdzie Twój wstyd?
Rozwiniesz swoją wypowiedź? Ciekawy jestem twojego zdaniaGdzie Twój wstyd?
Ach, no tak. Faceci tego nie mają.Rozwiniesz swoją wypowiedź? Ciekawy jestem twojego zdania
Kobieta się nie "puszcza" jeśli nie zdradza swojego mężczyzny. I nie chodzi z wieloma do łóżka.No przecież, jak kobieta się puszcza to po prostu potrzebowała aby jej dać więcej wolności. Jak facet to bezwstydny dziwkarz.
Dokładnie tak@niezrozumiana @dario_a_z to Pan garsoniera
A chuj ci do tego.Gdzie Twój wstyd?
Załóż jeszcze 5 kolejnych nicków, mouth.A chuj ci do tego.
Dużo mi do tego bo Polaczki pieprzą o kobietach i próbują wzbudzić w nich wstyd za to że lubią seks. Podczas gdy sami bez żadnych skrupułów jak jepane, prymitywne zwierzęta chodzą do prostytutek lub na ons. Tępić takie zachowania, zawstydzac mężczyzn. Wartościowy mężczyzna szanuje swojego pena i rozmnaża swoje silne geny. I stać go na wychowanie potomstwa oraz nie zdradza swojej partnerki/partnerek.A chuj ci do tego.
Dalej nie wiem czego mam się wstydzić... Wstyd to kraśćGdzie Twój wstyd?
Chyba ktoś tu poruchał na boku i się wydało zrób to samo i też poszukaj sobie bolca zamiast wylewać jad Na forumDużo mi do tego bo Polaczki pieprzą o kobietach i próbują wzbudzić w nich wstyd za to że lubią seks. Podczas gdy sami bez żadnych skrupułów jak jepane, prymitywne zwierzęta chodzą do prostytutek lub na ons. Tępić takie zachowania, zawstydzac mężczyzn. Wartościowy mężczyzna szanuje swojego pena i rozmnaża swoje silne geny. I stać go na wychowanie potomstwa oraz nie zdradza swojej partnerki/partnerek.
A co te "ons"? Zaciekawiłaś...chodzą do prostytutek lub na ons.
Podejrzewam że OnlyfansA co te "ons"? Zaciekawiłaś...
Albo one night stand..Podejrzewam że Onlyfans
W pewnym sensie tak, miałam chłopaka którego utrzymywałam, kupowałam mu ciuchy kosmetyki biżuterię. Wiedziałam że jest ze mną tylko i wyłącznie dla kasy ale nie przeszkadzało mi to bo był dobry w łóżkuHej. Jak u Was ta sprawa wygląda? Zdarza Wam się płacić za sex? Albo przyjmować pieniądze za takie spotkanie? Ja czasem korzystam z usług kobiet, które spotykają się za kasę. Lubię takie spotkania na samego szybkiego loda No i fajnie jest pobawić się jakimś nowym biustem
Jaki wstyd. Gdy nie spróbujesz to nie będziesz wiedział jak one smakują. Życzę powodzenia.Gdzie Twój wstyd?
Można spytać jak się do tego zabrałaś?Jak przyjechałam do Warszawy dwa lata temu to zdarzyło mi się kilka razy spotkać z kimś za kasę. Napewno może to być uzależniające. Cały czas mam takie propozycje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | seks za pieniądze z prostytutką | Seks | 13 | |
Z | Podnieca mnie seks za pieniądze | Seks | 18 | |
Seks za pieniądze z kobietą starszą o 20 lat - zgodzilibyście się? | Seks | 16 | ||
M | Seks za pieniądze ze studentką - moje doświadczenia | Seks | 17 | |
S | Nie mam ochoty na seks z dziewczyną | Porady seksualne | 5 |