• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z ojczymem - macochą

Mężczyzna

łukowianin40

Cichy Podglądacz
Słyszałem dużo historii o tym więc musi byc w tym ziarno prawdy. Czesto widzę matke z córką gdzie matka to prawdziwa seksbomba. Jak byłem nastolatkiem czytałem w jakiejs gazecie o tym jak dziewczyna zwierzała się, że spała z ojcem jej faceta i ten ojciec byl o niebo lepszy w łóżku. Dla niektórych ludzi różnica wieku jest cholernie seksowna. Rozumiem to bo sam tak mam. Czasem wystarczy spojrzenie i wiesz co się święci...

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Trochę już od ludzi słyszałem opowiastek o pruderyjnych przeżyciach w domowych pieleszach. Było parę wspomnień o stracie dziewictwa [damskiego i męskiego] z ojczymem. O zabawach z macochą póki co nikt nie wspominał, więcej zapewne chętnych [pasierbów] niż doświadczonych na tym polu...

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Mam ziomka, jego matka się rozwiodła i spiknęła z dużo młodszym. Mój ziomek ma siostrę, która była tylko 9 lat młodsza od nowego faceta matki. I żyli tak sobie 4 lata (córka z matką i jej konkubentem) aż dziewczę zaszło w ciążę. Mleko się rozlało bo ta przyznała, że to dzieciak faceta matki i szurają się w zasadzie od początku. Kwas jak chuj. Nikt teraz nikogo nie kocha, rozpadło się wszystko i dziewczyna została z bombelkiem.

Mężczyzna

Don_Juan

Cichy Podglądacz
Mam ziomka, jego matka się rozwiodła i spiknęła z dużo młodszym. Mój ziomek ma siostrę, która była tylko 9 lat młodsza od nowego faceta matki. I żyli tak sobie 4 lata (córka z matką i jej konkubentem) aż dziewczę zaszło w ciążę. Mleko się rozlało bo ta przyznała, że to dzieciak faceta matki i szurają się w zasadzie od początku. Kwas jak chuj. Nikt teraz nikogo nie kocha, rozpadło się wszystko i dziewczyna została z bombelkiem.
Powiedzieć "mleko się rozlało" czy "kwas jak chuj" to jak nic powiedzieć i kolejny dowód na słuszność moich przekonań.

Kobieta

bedeTwoja

Cichy Podglądacz
Dla mnie to jest chore i nie do pojęcia.
Nie ma znaczenia, czy relacja była dobrowolna – sam fakt odbycia stosunku jest przestępstwem.