• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z ojczymem - macochą

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Słyszałem dużo historii o tym więc musi byc w tym ziarno prawdy. Czesto widzę matke z córką gdzie matka to prawdziwa seksbomba. Jak byłem nastolatkiem czytałem w jakiejs gazecie o tym jak dziewczyna zwierzała się, że spała z ojcem jej faceta i ten ojciec byl o niebo lepszy w łóżku. Dla niektórych ludzi różnica wieku jest cholernie seksowna. Rozumiem to bo sam tak mam. Czasem wystarczy spojrzenie i wiesz co się święci...

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Trochę już od ludzi słyszałem opowiastek o pruderyjnych przeżyciach w domowych pieleszach. Było parę wspomnień o stracie dziewictwa [damskiego i męskiego] z ojczymem. O zabawach z macochą póki co nikt nie wspominał, więcej zapewne chętnych [pasierbów] niż doświadczonych na tym polu...

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Mam ziomka, jego matka się rozwiodła i spiknęła z dużo młodszym. Mój ziomek ma siostrę, która była tylko 9 lat młodsza od nowego faceta matki. I żyli tak sobie 4 lata (córka z matką i jej konkubentem) aż dziewczę zaszło w ciążę. Mleko się rozlało bo ta przyznała, że to dzieciak faceta matki i szurają się w zasadzie od początku. Kwas jak chuj. Nikt teraz nikogo nie kocha, rozpadło się wszystko i dziewczyna została z bombelkiem.

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Mam ziomka, jego matka się rozwiodła i spiknęła z dużo młodszym. Mój ziomek ma siostrę, która była tylko 9 lat młodsza od nowego faceta matki. I żyli tak sobie 4 lata (córka z matką i jej konkubentem) aż dziewczę zaszło w ciążę. Mleko się rozlało bo ta przyznała, że to dzieciak faceta matki i szurają się w zasadzie od początku. Kwas jak chuj. Nikt teraz nikogo nie kocha, rozpadło się wszystko i dziewczyna została z bombelkiem.
Powiedzieć "mleko się rozlało" czy "kwas jak chuj" to jak nic powiedzieć i kolejny dowód na słuszność moich przekonań.

Mężczyzna

FioletoweKuleMarcina

Nowicjusz
Dla mnie to jest chore i nie do pojęcia.
Nie ma znaczenia, czy relacja była dobrowolna – sam fakt odbycia stosunku jest przestępstwem.
Kazirodztwo-kazirodztwem, ale gdzie Ty widzisz w historii opisanej wyżej, znamiona czynu karalnego (przestępstwa) ? Matka ze swoimi dziećmi z poprzedniego związku (synem i córką, gdzie między córką a konkubentem matki jest różnica 9lat), znalazła sobie nowego partnera, po czym w tym samym okresie, partner ten zaczął współżyć z córką swojej aktualnej partnerki (jakich kombinacji by nie robić, pomiędzy aktualnym partnerem matki, a córką matki z poprzedniego związku, NIE MA ŻADNEGO POKREWIEŃSTWA, czy to w lini prostej, krzywej czy nawet poplątanej) Więc ja to odbieram tak samo jak współżycie dwóch obcych osób ze sobą. To że traf tak chciał i chłopina strzelił gola, w nie tą bramkę, co trzeba, zupełnie inna sprawa. Pewnie matka ma zlamane serce, konkubentem myślał chujem na to wychodzi, córka została sama z dzieckiem(oby sama dała radę wychować i wpoić to co najważniejsze swej latorośli). Jedyne co tu mi nie gra to podejście, w relacji matka-córka, na początku jakby w rozmowie, między nimi, wyszło że chłop woli młodszą, to i matce było by lżej(lepiej jakby zdrada wyszła zaraz na początku niż po kilku latach niewiedzy), a może i ciąży by nie było w następstwie zakończenia związku przez matkę. Ale cóż można gdybać, w tej relacji każdy miał swoję sumienie, chłop powinien ogarnąć konsekwencję pukania matki i córki na zmianę, córka pomyśleć co czuć będzie matka, jak to wyjdzie na jaw. A nawet jak to był jakiś jednorazowy wybryk, nie wchodzić dalej w to, tylko przerwać taką relacje i kropka

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Więc ja to odbieram tak samo jak współżycie dwóch obcych osób ze sobą.
Ty możesz sobie odbierać jak chcesz. Według prawa osoby te są SPOWINOWACONE W LINII PROSTEJ, jeżeli doszło do zawarcia małżeństwa. Jeżeli nie, wtedy rzeczywiście według prawa są traktowani jako osoby sobie obce – nie spokrewnione ani nie spowinowacone.
W Polsce kazirodztwo jest przestępstwem, co jest regulowane przez artykuł 201 Kodeksu Karnego. Za obcowanie płciowe z wstępnym (rodzicem, dziadkiem), zstępnym (dzieckiem, wnukiem), przysposobionym, przysposabiającym, bratem lub siostrą grozi kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat.
Zgoda osób na takie obcowanie płciowe nie ma znaczenia dla odpowiedzialności karnej – obie strony dopuszczają się przestępstwa, jeśli spełnione są znamiona czynu.