Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Gdy miałem lat bodajrze 16 moze 17, byłem w szpitalu 2 tyg. przykuty do lozka. Starsza ok 50+ oddzialowa pozną porą, pod pretekstem zbadania temperatury zwalila mi konia. Ulitowala sie chyba, po tym.jak.nakryla mnie jak sam to robie nieudolnie i wstydliwie nigdy w zyciu nie mialem lepiej wyklepanego...klepala jeszcze po wutrysku wiec.50+ jak najbardziej !!!
Kobiety po 50ce dostają świra na punkcie seksu. O ile oczywiście nie zmaga się z jakim chorobami. Ale jeśli w pełni zdrowa to sex z taką to jak jazda winda do nieba. Bez hamulców, pełne pompowanie do środka. I wiecznie im mało.
Z tesciowa do kiedy mialem owszem niewiele starsza. Naga widzialem zreszta ona mnie tez jak i podczas.Ale to nie to ...juz bedac singlem poznalem mame kolezanki z pracy,,ja po30 ona pamietam 59 ,wyszlo jak wyszlo na zapoznanie w ,,,,
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.