Hmmm.... Nie wiem. Nie chce się wypowiadać kto ma jakie życie i nie badam kto ile czasu tu poświęca na wypowiedzi. Czy to ma jakieś znaczenie? Pytanie co my tu wszyscy robimy, dlaczego i po co tu jesteśmy. Powody i motywy każdego mogą być inne.
Dziewczyna jest krnąbrna... zbuntowana, ale o ile nie przesadza z językiem, to nawet ją lubię

Wyobrażasz sobie seks z taką? Okiełznać ją?

Ha! .....Ogień

Ja np czuję po rozmowach z Tobą, że szukasz akceptacji tutaj dla swych fantazji i tego, co robisz. Może tak być? Denerwujesz się bardzo kiedy tego nie dostajesz, prawda?
Pisze to zupełnie szczerze, bez jakiś formowych złośliwości. Tak, to jest forum dyskusyjne, każdy ma prawo w dowolnym temacie zabrać głos i wyrazić swoją opinię na jakiś temat, nawet jeśli to jest opinia negatywna - to zrozumiałe.
Mi też zdarzyło się zalogować na forum osób aseksualnych i wejść w dyskusję na temat, że powinni znaleźć przyczynę medyczną swojej aseksualności i spróbować się leczyć. Ale nie poświęcałem na to długich miesięcy, czy lat.
Tymczasem wystarczy spojrzeć na zakładkę aktywności Magia2000 aby zobaczyć, że od dosłownie lat ona poświęca niekiedy długie godziny na wypowiedzi w tematach w których skupia się jedynie na udowadnianiu innym że są dewiantami. I tak zupełnie szczerze się zastanawiam czy ona nie ma nic innego ciekawszego w życiu do roboty.
I nie jest to kwestia tego ile ktoś czasu spędza na forum. Ludzie potrafią ładny kawałek życia spędzać na wypowiedziach na forach które są ich pasją, np. komputerowych, motoryzacyjnych, elektronicznych....erotycznych. Tyle że najczęściej to jest aktywność w czymś pozytywnym, gdzie ktoś się chwali swoimi osiągnięciami w danej tematyce, wymienia poglądy, wiedzę techniczną, itp. A nie zieje jadem.
Czy ona jest krnąbrna? Raczej toksyczna, złośliwa i myśląca stereotypami, zamknięta na argumenty strony przeciwnej. Wygłasza swoje twierdzenia jakby to była prawda objawiona, jakiś dogmat. Nie wyobrażam sobie choćby kawy z takim toksykiem przekonanym o wyższości swojego "ja".
Kobiety nie fantazjują o cuckoldzie... nawet tutaj przeważające tematy to "jak namówić żonę", "chciałbym widzieć żonę z innym", żony nie wiedzą z jakimi zwyrolami żyją... szkoda, że nie wiedzą

Tematem seksu z murzynami interesują się głównie panowie... dlaczego?
Twoje twierdzenia nie wytrzymują zderzenia z rzeczywistością. Zaloguj się na zbiorniku, zobacz jak wiele profili par jest prowadzonych przez kobiety, jak wiele jest tam profili dziewczyn, które są w związku - związku swingerskim lub cuckold. Porozmawiaj z nimi.
Wybierz się do jakiegoś klubu swingers (dziewczyny najczęściej mają wstęp wolny, więc nic Ciebie to nie będzie kosztować) i zobacz czy dziewczyny tam są za karę czy może jednak przychodzą tam z własnej inicjatywy.
Żyjesz w swojej bańce, całkowicie zamknięta na to, że może istnieć inny świat niż ten który stworzyłaś w swojej głowie, że to co dla Ciebie jest nienormalne, dla innych może być normalne i tacy ludzie też żyją, czerpią radość z życia jakie prowadzą i nikomu tym nie szkodzą.