• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
to masuję ją czy rucha?
Kurde....Magia.... Dla Ciebie to słowo "rucha" jest ok? Dlaczego kobiety w swoim wulgaryźmie chcą dogonić facetów? To jest jakieś cool, czy co?
Sorry, ale tak się wyrażają prostaki wg mnie.
Jeśli nie masz nic przeciwko niemu, to znaczy że dopuszczasz, że facet Ciebie rucha. Brzmi to strasznie przedmiotowo. Rucha jak szmatę? Kurde. Szanuj się.

Myślę, że w języku jaki używamy pokazujemy nasz stosunek nie tylko do świata, ale i siebie samych.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
to masuję ją czy rucha?
A czy to ważne? Byliśmy kilka razy u masażysty, takiego dyplomowanego po AWF który jest rehabilitantem. Początek był jak na klasycznym masażu w typowym salonie....masaż pleców, nóg, rąk. Jak na każdym masaży leżała nago, przykryta częściowo ręcznikiem. Jak sobie poczytasz na forach masażystów, nawet zwykły masaż relaksacyjny może wywołać pobudzenie erotyczne i spowodować np. wzwód.

I był to klasyczny masaż, z taką różnicą (o czym wszyscy wiedzieli i się spodziewali), że któryś ruch masażu uda który wcześniej wykańczał na pośladku, za którymś razem wykończył między jej uda masując cipkę. Wszystko robił stopniowo, coraz bardziej wplatając części erotyczne i za kolejnym takim wykończeniem nie skończył tylko na pomasowaniu jej cipki, ale też włożył palce i intensywnie masował ją w środku. I tak, od razu było widać po reakcjach jej ciała, że mocno ją to podnieca. Było nawet to słychać, bo tak to na nią podziałało, że było wręcz słychać jak od tego masażu jej cipka wręcz chlupie od ilości soczków.

Tak, miała na takim masażu orgazm i to wszystko było przy mnie.

Byliśmy u niego cztery razy. Podczas ostatniej naszej wizyty, gdy masaż był już mocno zaawansowany i ona mocno podniecona, sam ją zapytałem czy chce żeby on w nią wszedł, ona po chwili zawahania powiedziała "chcę", on wyjął gumkę, założył i tak, stosując Twoje nazewnictwo ruchał ją i było to miłe dla wszystkich zakończenie tego masażu.

Lubię sprawiać jej przyjemność. Nie mniejszą przyjemność sprawiało mi, jak ostatnio bawiliśmy się fistingiem i gdy widziałem jak działa na nią, gdy ma w cipce całą dłoń. Tak samo miło mi się patrzy na jej doznania, gdy doświadcza erotycznego dotyku od kogoś innego. Cieszę się że mogłem przed nią otworzyć te sfery doznań i że sprawiam jej tym przyjemność i wszystko to jest naszym seksem, bo jesteśmy w tym razem.

....a i wszystko to jest off top, bo masazysta był biały :).

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
A czy to ważne? Byliśmy kilka razy u masażysty, takiego dyplomowanego po AWF który jest rehabilitantem. Początek był jak na klasycznym masażu w typowym salonie....masaż pleców, nóg, rąk. Jak na każdym masaży leżała nago, przykryta częściowo ręcznikiem. Jak sobie poczytasz na forach masażystów, nawet zwykły masaż relaksacyjny może wywołać pobudzenie erotyczne i spowodować np. wzwód.

I był to klasyczny masaż, z taką różnicą (o czym wszyscy wiedzieli i się spodziewali), że któryś ruch masażu uda który wcześniej wykańczał na pośladku, za którymś razem wykończył między jej uda masując cipkę. Wszystko robił stopniowo, coraz bardziej wplatając części erotyczne i za kolejnym takim wykończeniem nie skończył tylko na pomasowaniu jej cipki, ale też włożył palce i intensywnie masował ją w środku. I tak, od razu było widać po reakcjach jej ciała, że mocno ją to podnieca. Było nawet to słychać, bo tak to na nią podziałało, że było wręcz słychać jak od tego masażu jej cipka wręcz chlupie od ilości soczków.

Tak, miała na takim masażu orgazm i to wszystko było przy mnie.

Byliśmy u niego cztery razy. Podczas ostatniej naszej wizyty, gdy masaż był już mocno zaawansowany i ona mocno podniecona, sam ją zapytałem czy chce żeby on w nią wszedł, ona po chwili zawahania powiedziała "chcę", on wyjął gumkę, założył i tak, stosując Twoje nazewnictwo ruchał ją i było to miłe dla wszystkich zakończenie tego masażu.

Lubię sprawiać jej przyjemność. Nie mniejszą przyjemność sprawiało mi, jak ostatnio bawiliśmy się fistingiem i gdy widziałem jak działa na nią, gdy ma w cipce całą dłoń. Tak samo miło mi się patrzy na jej doznania, gdy doświadcza erotycznego dotyku od kogoś innego. Cieszę się że mogłem przed nią otworzyć te sfery doznań i że sprawiam jej tym przyjemność i wszystko to jest naszym seksem, bo jesteśmy w tym razem.

....a i wszystko to jest off top, bo masazysta był biały :).
Po co to wszystko jej opisujesz? Przed chwilą ją krytykowałeś za sposób bycia na forum, a teraz dajesz jej pożywkę do atakowania Cię.
Chcesz ją przekonać do siebie i tego co robisz swoją otwartością?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Po co to wszystko jej opisujesz? Przed chwilą ją krytykowałeś za sposób bycia na forum, a teraz dajesz jej pożywkę do atakowania Cię.
Chcesz ją przekonać do siebie i tego co robisz swoją otwartością?
Nie sposób bycia na forum, tylko charakter bycia na forum. Jestem na forum erotycznym, to mam tutaj chęć pogadać o tym co mnie kręci w erotyce. Nie kręci mnie każda z form seksu, to w tematach które mnie nie kręcą, się po prostu nie wypowiadam. Lubię cuckold, to o nim piszę, bo do tego też służy to forum.

Problemem jest Magia, której chce się od lat poświęcać długie godziny na prowadzenie krucjaty, w tematach praktyk seksualnych, których ona nie uważa za normalne i to jest dziwne. Nie mogłaby tego wysiłku włożyć w posty poświęcone formom seksu, które sama lubi i sprawiają jej przyjemność?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
@Marcin 43 Czyli rozumiesz różnicę pomiędzy ruchaniem, uprawianiem seksu i kochaniem się. Brawo.
@Warszawiak82 nie wiem jak w Warszawce, ale tam skąd pochodzę i tu gdzie mieszkam określenie kogoś cuckoldem, frajerem, jest pejoratywne. Może u Ciebie to powód do dumy.
Jestem na tym dorum od roku i dwóch miesięcy typoe, nie od lat, a ile czasu tu spędzam... tyle ile chcę.

Dobra, chuj z cuckoldami, bo oni zasrają każdy wątek, co z murzynami?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie sposób bycia na forum, tylko charakter bycia na forum. Jestem na forum erotycznym, to mam tutaj chęć pogadać o tym co mnie kręci w erotyce. Nie kręci mnie każda z form seksu, to w tematach które mnie nie kręcą, się po prostu nie wypowiadam. Lubię cuckold, to o nim piszę, bo do tego też służy to forum.

Problemem jest Magia, której chce się od lat poświęcać długie godziny na prowadzenie krucjaty, w tematach praktyk seksualnych, których ona nie uważa za normalne i to jest dziwne. Nie mogłaby tego wysiłku włożyć w posty poświęcone formom seksu, które sama lubi i sprawiają jej przyjemność?
Mogłaby, ale to nie odpowiedź na moje pytanie.
Po co z nią rozmawiasz?
Twoje wypowiedzi są bardzo rozbudowane. Musisz wkładać w nie trochę pracy. Za każdym zdaniem opisującym twoje osobiste doświadczenia stoją emocje, bo te doświadczenia tworzą twoją historię jako człowieka i budują twoją tożsamość. Miej świadomość, że ryzykujesz otwieranie się przed kimś kto to zaraz opluje.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
@Marcin 43 Czyli rozumiesz różnicę pomiędzy ruchaniem, uprawianiem seksu i kochaniem się. Brawo.
Reaguje na język jaki używasz, który jest momentami wulgarny i prostacki. To moje zdanie.
Dobra, chuj z cuckoldami, bo oni zasrają każdy wątek, co z murzynami?
A co z nimi ma być? Co chcesz jeszcze wiedzieć?
Niby gardzisz seksem z nimi, a jakoś ciągle o nich dopytyjesz. Nie rozumiem tego.
Ignorujesz moje pytania o to. Boisz się odpowiedzieć?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Po co z nią rozmawiasz?
No właśnie, tym bardziej, że na nawet nie czytam tych jego długich wypowiedzi.
Reaguje na język jaki używasz, który jest momentami wulgarny i prostacki. To moje zdanie.
Sam napisałeś w jakich przypadkach używa się słowa ruchać. To zupełnie co innego niż kochać się z kimś.
A co z nimi ma być? Co chcesz jeszcze wiedzieć?
Niby gardzisz seksem z nimi, a jakoś ciągle o nich dopytyjesz. Nie rozumiem tego.
Próbuję wrócić do tematu wątku, zanim mnie cuckoldy znów zgłoszą.
Ignorujesz moje pytania o to. Boisz się odpowiedzieć?
Po prostu straszny męczybuła jesteś, Lubię Cię, ale czasami tak drążysz, doszukujesz się, że wolę nie odpowiadać bo to sprowokuje kolejne posty z pytaniami, domysłami.....

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
To jak z tym seksem z Afroamerykaninem?
Jest lepszy przez długość przyrodzenia, przez kolor skóry, czy przez to że procentowo są bardziej niegrzecznymi chłopcami, w myśl zasady łobuzy kochają najbardziej 😉

Trzeba zmienić kierunek konwersji, bo zmierza w złą stronę 😎

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Taki bad boy z Torunia z Ciebie? 😉
Denis jest cuckoldem i jakoś nie spotkało się to z szacunkiem ;)

To jak z tym seksem z Afroamerykaninem?
Jest lepszy przez długość przyrodzenia, przez kolor skóry, czy przez to że procentowo są bardziej niegrzecznymi chłopcami, w myśl zasady łobuzy kochają najbardziej 😉

Trzeba zmienić kierunek konwersji, bo zmierza w złą stronę 😎
Dzięki 😘

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
@Warszawiak82 nie wiem jak w Warszawce, ale tam skąd pochodzę i tu gdzie mieszkam określenie kogoś cuckoldem, frajerem, jest pejoratywne. Może u Ciebie to powód do dumy.
W każdym swoim zdaniu udowadniasz, jak wielkim Twoim problemem jest egocentryzm. Może nawet nie Twoim, ale Twojego otoczenia, bo jeśli podobną postawę przyjmujesz w innych obszarach życia, to egzystowanie z Tobą musi być bardzo męczące.

Zrobiłaś jakąś ankietę w rejonie skąd pochodzisz, że wypowiadasz się za wszystkich? Wypowiadasz się, jakbyś była wyrocznią tego świata.

Bo ja przeglądając profile na zbiorniku, nie zauważyłem jakiejś białej plamy na mapie Polski. Chcesz, to załóż sobie tam profil i sprawdź ludzi ze swojej miejscowości. Tam jest nawet funkcja wyszukiwania osób w pobliżu - skorzystaj z niej, a zobaczysz jak bardzo się zdziwisz.

Wiesz, myślę że gdybyśmy my opowiedzieli naszym znajomym o szczegółach naszego życia erotycznego, to raczej wszyscy by się bardzo zdziwili, bo nikt z naszych tzw. cywilnych znajomych nie wie o przygodach o jakich tu wspominałem i znając nas nikt raczej by nie pomyślał że się tak bawimy. Albo i my byśmy się zdziwili, bo może okazałoby się wtedy że ktoś z naszych znajomych o których nigdy byśmy tego nie pomyśleli, też tego typu zabawy praktykuje.

Prawdę mówiąc obracam się w takim towarzystwie, że nawet nie mam pojęcia, kto z naszych znajomych uprawia seks analny czy oralny do końca w ustach. Pojęcia o tym nie mam, bo po prostu jakoś się o tym nie rozmawia.

Po co z nią rozmawiasz?
Niekiedy jej buta, arogancja i stopień zadufania w sobie przekroczy granice mojej wytrzymałości

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Tematem wątku jest seks z czarnym, ale dlaczego ograniczać się tylko do białych kobiet?
Na forum jest spora społeczność panów BI a pewnie i jakiś gej się znajdzie.
Czy Panowie również fantazjują o czarnym kochanku? A może któryś doświadczył?
Wolelibyście być bzykani przez czarnego, obciągać mu, czy jednak posiąść murzyna? Czy czarni faceci częściej są dominujący czy ulegli w relacjach męsko-męskich?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Wow, Magia czyli jest jakiś post z którym mogę się zgodzić :)

Oczywiście że temat pod tytułem "seks z czarnym" to uproszczenie, bo ogólnie chodzi raczej o urozmaicenie. Jakaś tam część lubi eksperymentować i nowości po prostu kręcą i podniecają. Tu pewnie dochodzi jeszcze stereotyp że murzyni mają większego.

Ale każda różnorodność może podniecać. Jak byliśmy pierwszy raz w swingers clubie, to była para z Tajlandii. Kurna, w życiu nie myślałem że dane mi będzie kiedyś zobaczyć i będę mógł dotknąć nagiej Tajki, a tu takie coś. Można by powiedzieć, że no dziewczyna jak dziewczyna, ale jednak kręciła jej egzotyczna uroda.

I tak chyba jest z każdym urozmaiceniem.