• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A ty kiedy stwierdziłaś, że tylko z białymi będziesz wchodzić w relacje intymne?
Kiedy zaczęłam eksperymentować z seksem nie znałam, nie spotykałam żadnego czarnoskórego więc w ogóle nie myślałam o seksie z kimś takim.
Później na studiach było kilku czarnych kolegów, zupełnie mnie nie pociągali seksualnie i na szczęście żaden do mnie nie startował bo już wtedy wiedziałam, że bym nie chciała z takim, brzydziłabym się.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Kiedy zaczęłam eksperymentować z seksem nie znałam, nie spotykałam żadnego czarnoskórego więc w ogóle nie myślałam o seksie z kimś takim.
Później na studiach było kilku czarnych kolegów, zupełnie mnie nie pociągali seksualnie i na szczęście żaden do mnie nie startował bo już wtedy wiedziałam, że bym nie chciała z takim, brzydziłabym się.
Od "niemyślenia o seksie z kimś" do " obrzydzenia na myśl o seksie z kimś" jest do przebycia pewna droga.

Dlaczego Cię obrzydzali? Może nie byli przystojni? Albo byli otyli? Odrzucali Cię swoim sposobem bycia? Denerwowali Cię czymś? Może już wtedy nasłuchałaś się jakiś historii o czarnych?

Kobieta

ρα¢zкα ℓαуѕóω

Cichy Podglądacz
Właśnie. Jak dla mnie to trochę zalatuje zoofilią. Mam w dalekiej rodzinie jednego czarnego. Mąż dalekiej kuzynki. Kiedyś podawałam mu rękę na przywitanie. Nie czułam się komfortowo. A co dopiero coś więcej.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Właśnie. Jak dla mnie to trochę zalatuje zoofilią. Mam w dalekiej rodzinie jednego czarnego. Mąż dalekiej kuzynki. Kiedyś podawałam mu rękę na przywitanie. Nie czułam się komfortowo. A co dopiero coś więcej.
Ja pierdyle....Jaką zoofilią???! Ty się dobrze czujesz? Seks z człowiekiem porównujesz do jakiegoś obrzydliwego zboczenia i dewiacji?