I to jest pozytywny cytat tego wieczoru.Życie jest za krótkie, by brać je zbyt poważnie![]()

I to jest pozytywny cytat tego wieczoru.Życie jest za krótkie, by brać je zbyt poważnie![]()
Aaa w tym sensie to okNie twierdzę, że jak sugerujesz Murzyni są najlepsi. Mówię tylko, że mi osobiście seks z Czarnym Mężczyzną daje więcej satysfakcji. Każdy ma w głowie jakiegoś bzika i tyle.
A dlaczego więcej?Nie twierdzę, że jak sugerujesz Murzyni są najlepsi. Mówię tylko, że mi osobiście seks z Czarnym Mężczyzną daje więcej satysfakcji. Każdy ma w głowie jakiegoś bzika i tyle.
Poddanie się hipergamicznemu imperatywowi i niezabezpieczony seks z czarnoskórym przynosi korzyść dla państwa. Część polskich mężczyzn o wysokim statusie nie chce mieć dzieci. A jednak imigranci z Afryki zapładniają Polki. Wiąże się to z wydatkami państwa (podatników i to tych przyszłych), ale w przyszłości być może to potomstwo czarnoskórych będzie pracować na emerytury.Narazie moje koleżanki plączą że im czarny zrobił dziecko i dał nogę.
Każdy jest kowalem swojego losu.Jedna nawet jakaś wenerke złapała.
A jaka bedzie korzyść z czarnego dziecka?Poddanie się hipergamicznemu imperatywowi i niezabezpieczony seks z czarnoskórym przynosi korzyść dla państwa. Część polskich mężczyzn o wysokim statusie nie chce mieć dzieci. A jednak imigranci z Afryki zapładniają Polki. Wiąże się to z wydatkami państwa (podatników i to tych przyszłych), ale w przyszłości być może to potomstwo czarnoskórych będzie pracować na emerytury.
Każdy jest kowalem swojego losu.
Na pewno to przysłowie można śmiało przypisać do dorosłych kobiet.
A z tym sie zgodzę. Jestem nawet za tym by dorosłe kobiety mogły doświadczyć całej gamy wolności i panowania nad losem wraz z konsekwencjamiKażdy jest kowalem swojego losu.
Na pewno to przysłowie można śmiało przypisać do dorosłych kobiet.
Obecnie korzyść z dziecka odnosi w zasadzie jedynie państwo - to w przyszłość potencjalny podatnik, przedsiębiorca lub osoba, od której wynagrodzenia pobierana będzie składka na wypłatę emerytur (w przypadku Polski na wypłatę emerytur osób urodzonych w Polsce Ludowej, a być może jeszcze i osób udających pracę w Polsce Ludowej).A jaka bedzie korzyść z czarnego dziecka?
Mężczyznom posiadanie dziecka nie jest już potrzebne do utrzymania wysokiego statusu społecznego.Bogaci nie chcą bo jest chore prawo rodzinne. Nie dziwię się im.
To już ten wiekA dlaczego więcej?
Chyba Cię już o to pytałem kiedyś, ale już nie pamiętam odpowiedzi![]()
Ale też chęć powrotu na właściwe tory tego tematuTo już ten wiek![]()
A jakie to są właściwie tory pierwszy cenzurencie i orędowniku moralności tego forum?Ale też chęć powrotu na właściwe tory tego tematu![]()
Bo tak mam poukładane głowie.A dlaczego więcej?
Chyba Cię już o to pytałem kiedyś, ale już nie pamiętam odpowiedzi![]()
Myślisz że zamiast do pracy, Bóg stworzył Czarnych do seksu i dawania rozkoszy?A jaka bedzie korzyść z czarnego dziecka?
Bogaci nie chcą bo jest chore prawo rodzinne. Nie dziwię się im.
Polki na forach obcojęzycznych maja opinie latwo pylnych.
Czarny i praca...? Nie to sie nie łączy![]()
To do mnie Łobuzie?To już ten wiek![]()
No właśnie, konsekwencje swoich czynów dotyczą każdego bez względu na płeć czy rasę.A z tym sie zgodzę. Jestem nawet za tym by dorosłe kobiety mogły doświadczyć całej gamy wolności i panowania nad losem wraz z konsekwencjami![]()
Nigdy w życiu, strach by mi na to nie pozwalałTo do mnie Łobuzie?
No w końcu doczekaliśmy się wyjaśnieniaMoja obecna żona miała jakiś czas temu przyjemność obcować kilkukrotnie z czarnoskórymi.
Wg niej jest znacząco inaczej niż z białymi, jednak to i tak wszystko zależy od flow i techniki kochanka, bo bez tego i tak nic ciekawego nie ma.
Poza oczywistą różnicą w rozmiarze (co absolutnie nie jest regułą, że czarni mają wielkie pały) zauważalne było to, że nawet przez chwilę penis nie robił się miękki, non stop twardy, nawet podczas przerw w zabawie.
Następną duża różnicą jest to jak obfity wytrysk jest - zdecydowana różnica.
No i jeszcze co przykuło jej uwagę to to, że dosłownie parę minut po skończeniu znowu penis był twardy, a facet znowu napalony. A wiadomo jak to czasem jest u faceta po finale - buziaczek i narka![]()
No to jest jednak niebywały atut...No w końcu doczekaliśmy się wyjaśnienia
tajemnicy. Po prostu cały czas w gotowości. Teraz rozumiem ten czarny czar
Teraz rozumiem fascynację kobietNo to jest jednak niebywały atut...
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ostry czy "waniliowy" seks? | Seks | 18 | |
|
|
Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan | Ogłoszenia | 25 | |
|
|
Waniliowy seks | Seks | 9 | |
| D | Okno na seks. | Opowiadania erotyczne | 0 | |
| Q | Czy mieliście okazję uprawiać seks ze szczupłą dziewczyną z dużym biustem? | Seks | 7 |