Oj, ale ty jesteś zakompleksiony. Jak nie masz nic do napisania w temacie to chociaż się nie kompromituj.Najwięcej testosteronu i genów do popełniania przestępstw![]()

Oj, ale ty jesteś zakompleksiony. Jak nie masz nic do napisania w temacie to chociaż się nie kompromituj.Najwięcej testosteronu i genów do popełniania przestępstw![]()
Wiesz że te rozkosze to są nadwyraz?Łatwo jest, przebywając w wymierającym miasteczku, narzekać, że czarnoskórzy imigranci dają Polkom rozkosze na onsach i w Warszawie na imprezie, za udział to imprezie w której Polki płacą.
Trudniej jest coś zmienić w swoim życiu.
Maja jeden z wyższych ale to też nie wszyscy tylko w jednym kraju tak jest. To chyba Nigeria. Mongolowie maja najwyższy poziom testosteronu na świecie.Oj, ale ty jesteś zakompleksiony. Jak nie masz nic do napisania w temacie to chociaż się nie kompromituj.
Też (i nie jest to poprawne politycznieNajwięcej testosteronu i genów do popełniania przestępstw![]()
Można zaklinać rzeczywistość, ale ilość testosteronu wiąże się ze skłonnością do agresji (jak również z wielkością penisaOj, ale ty jesteś zakompleksiony. Jak nie masz nic do napisania w temacie to chociaż się nie kompromituj.
Z tą wielkością różnie jest. Widziałam w swingers klubie. Ów atrybut nie był niczym szczególnym.Można zaklinać rzeczywistość, ale ilość testosteronu wiąże się ze skłonnością do agresji (jak również z wielkością penisa).
Cześć z agresją spk ale wielkość penisa zależy od matki i jej androgenow. Niski poziom adrogenow -> mniejsza ekspozycja na DHT -> krotszy penis u mężczyzny. Wazne są pierwsze 8-14 tyg. Wtedy te zmiany zachodzą.Można zaklinać rzeczywistość, ale ilość testosteronu wiąże się ze skłonnością do agresji (jak również z wielkością penisa).
Musiał bym być Tobą, żeby tak było księżniczko na czarnym koniku.Oj, ale ty jesteś zakompleksiony. Jak nie masz nic do napisania w temacie to chociaż się nie kompromituj.

www.americanstories.pl
				Jeb... poprawność politycznąTeż (i nie jest to poprawne politycznie)
Tych rolników to już tak wielu nie zostało. Na polskiej, zmaskulinizowanej prowincji mieszkają przede wszystkim ludzie starsi. A nadto jest jeszcze sporo polskiej siły roboczej. Sam mogłeś się przekonać, że według twojej interlokutorki Polacy z prowincji nie są alternatywą dla czarnoskórych i Arabów.Wiesz że te rozkosze to są nadwyraz?
I nie wiem czy narzekają, każdy widzi że dziewczyny jadą do miast a oni mają ziemie do ogarniecia. Czy narzekają, nie wiem czy mają czas. Część ludzi musi zakladac dodatkowe działalności by żyć.
A co do imprez w Warszawie i tych eventach gdzie jest seks. Kim są te kobiety? Będąc w wawie gadalem z jedna laska na kawie że sie regularnie bzyka z arabami i czarnymi a miała wtedt 23 lata. Mowi że chciała zawsze zwiazku z Polakiem ale żaden w wawie nie mial iskry w sobie.
Tylko pozazdrościć mogę przenikliwości twego wzroku. Od urodzenia mam wadę wzroku. Od dziesięcioleci noszę okulary.Po oczach widziałem że cierpi ale sie do tego nie przyznała.
Ale ja nie zaklinam rzeczywistości tylko obnażam głupotę tego trolla. Temat jest o seksie z czarnoskórym a ten aby sobie zrekompensować małe przyrodzenie to wrzuca linki dotyczące przestępczości, penis mu od tego nie urośnie ale na chwilkę ego sobie podbuduje.Można zaklinać rzeczywistość, ale ilość testosteronu wiąże się ze skłonnością do agresji (jak również z wielkością penisa).
Mały ale wariatAle ja nie zaklinam rzeczywistości tylko obnażam głupotę tego trolla. Temat jest o seksie z czarnoskórym a ten aby sobie zrekompensować małe przyrodzenie to wrzuca linki dotyczące przestępczości, penis mu od tego nie urośnie ale na chwilkę ego sobie podbuduje.
Toksyczna z Ciebie osoba, na początku było mi Ciebie nawet trochę żal ale potem sobie uświadomiłam że ty się karmisz nienawiścią.Mały ale wariat
Nie zaklinasz rzeczywistości o swoich bohaterach? DobreArabskie gogle zasłaniają Ci rzeczywistość księżniczko.
Przeszkadza ci zmaskulinizowana prowincja albo w ogóle Maskulnizacja? Często tego slowa używasz.Tych rolników to już tak wielu nie zostało. Na polskiej, zmaskulinizowanej prowincji mieszkają przede wszystkim ludzie starsi.
Nie, absolutnie mi to nie przeszkadza, że polska prowincja jest zmaskulinizowana. Im więcej samotnych mężczyzn, tym większa i ich motywacja do stawiania się najlepszą wersja samych siebie. Dzięki znaczącej nadwyżce liczby mężczyzn nad liczbą kobiet w wieku prokreacyjnym, na prowincji Polacy mają silniejszą motywację, aby pracować więcej i zarabiać lepiej.Przeszkadza ci zmaskulinizowana prowincja albo w ogóle Maskulnizacja? Często tego slowa używasz.
A co myślisz o polskich kobietach?Nie, absolutnie mi to nie przeszkadza, że polska prowincja jest zmaskulinizowana. Im więcej samotnych mężczyzn, tym większa i ich motywacja do stawiania się najlepszą wersja samych siebie. Dzięki znaczącej nadwyżce liczby mężczyzn nad liczbą kobiet w wieku prokreacyjnym, na prowincji Polacy mają silniejszą motywację, aby pracować więcej i zarabiać lepiej.
W Warszawie dziewczęta i tak będą się bawić ze swoimi czarnoskórymi królami. Ale dla polskich mężczyzn (jak dl.wszystkich mężczyzn) ważna jest sama droga do celu.
Nie chcę za bardzo wykraczać poza temat seksu polskich kobiet z czarnoskórymi.A co myślisz o polskich kobietach?
Dzięki za odpowiedź.Nie chcę za bardzo wykraczać poza temat seksu polskich kobiet z czarnoskórymi.
Na tle kobiet ze wschodu Polki są juz mniej kobiece, mniej eksponują swoje walory (a może ich tyle nie mają - nie ich wina, to się dziedziczy) i przez to są mniej wymagające i jakby mniej pewne siebie.
To taka generalna obserwacja. W Warszawie życie tanie nie jest i być może dlatego oglądam i słucham tych najładniejsze i najbardziej hipergamicznych imigrantek z Ukrainy i Białorusi.
Nie trzeba było Ci być mnie żal, ja jestem zadowolony z życia, poprostu lubię ukazywać Twoją hipokryzję. Często wspominasz o wolności słowa i poglądów, ale w Twoim przypadku jest tylko wtedy jak zgodna jest z Twoimi przekonaniami. Takie to lewackie. Nie myl nienawiści z realistycznym patrzeniem na rzeczywistość. Tak samo nie generalizuj nazywając kogoś prawakiem, kto kocha Polskę i Polaków mimo ich wielu wad. Jeszcze nie tak dawno ludzie byli uważani za normalne rodziny, a teraz te same osoby wyzywa się od skrajnej prawicyToksyczna z Ciebie osoba, na początku było mi Ciebie nawet trochę żal ale potem sobie uświadomiłam że ty się karmisz nienawiścią.
Wiesz u mnie kwestia małego penisa to kwestia obiektywna i nie jest takim problem jak mały penis u CiebieAle ja nie zaklinam rzeczywistości tylko obnażam głupotę tego trolla. Temat jest o seksie z czarnoskórym a ten aby sobie zrekompensować małe przyrodzenie to wrzuca linki dotyczące przestępczości, penis mu od tego nie urośnie ale na chwilkę ego sobie podbuduje.
Ale ja nie zaklinam rzeczywistości
Sporo czyli ile? Bo wszystkich komentarzy jest 10... trochę jednak zaklinasz rzeczywistość xDNiestety sporo jest obraźliwych komentarzy pod artykułem ale panowie strzelają sobie w kolano atakując kobiety.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data | 
|---|---|---|---|---|
| 		

| 
Ostry czy "waniliowy" seks? | Seks | 18 | |
| 		

| 
Warszawa, szukam Pani na seks bez zobowiazan | Ogłoszenia | 25 | |
| 		

| 
Waniliowy seks | Seks | 9 | |
| D | Okno na seks. | Opowiadania erotyczne | 0 | |
| Q | Czy mieliście okazję uprawiać seks ze szczupłą dziewczyną z dużym biustem? | Seks | 7 |