Masz passata w TDI jesteś królem każdej wsi...I koniecznie jeździ passeratti w tdi, w kolorze skarpetek, które zakłada do klapek i/lub sandałów.

Masz passata w TDI jesteś królem każdej wsi...I koniecznie jeździ passeratti w tdi, w kolorze skarpetek, które zakłada do klapek i/lub sandałów.
I koniecznie 3 naklejki:Masz passata w TDI jesteś królem każdej wsi...![]()
Czarno to widzę, żeby wrócił do tematuI koniecznie 3 naklejki:
- niemiec płakał jak sprzedawał
- diesel musi dymić
- stop hybrid, go diesel xD
Boziu jak bardzo ten temat zszedł (sorry @Greg. ) na psy xD Z czarnymi to już nie ma dawno nic wspólnego...
Ale jest śmiesznie![]()
Ano...Czarno to widzę, żeby wrócił do tematu.
Raczej czytał, bo zobaczyć byłoby go ciężko w kopalniAno...
mam wrażenie, jakbym oglądał komiks o przygodach murzyna w kopalni węgla...
Raczej czytał, bo zobaczyć byłoby go ciężko w kopalni![]()
Społeczność się rozwijaHej to mamy podobnie![]()
Uważaj co tu piszesz, bo wszystko może być użyte przeciwko tobieSpołeczność się rozwija![]()
Taaa....niewinne....Każdy winny tak mówiA na jaką ścieżkę wojenną tu wchodzićniewinne żarty i tyle
![]()
Przecież to tylko niewinne żartyNowa ofiara?![]()
![]()
Mnie ostatnio w swingers klubie pieścił fajny ciemnoskóry kolega. Minetkę miałam i dildem pieścił mnie gdy zajmowałam się mężem.Fajna sprawa, ale mało u nas przystojnych czarnych, których da się wyhaczyć gdzieś na portalach czy forach - w takim wypadku miałbym Panią do oddania, bo już wiele razy szukaliśmy![]()
Myślisz, że kiedyś posuniesz się z mężem trochę dalej i oddasz się takiemu innemu?Mnie ostatnio w swingers klubie pieścił fajny ciemnoskóry kolega. Minetkę ma Alan i dildem pieścił mnie gdy zajmowałam się mężem m
Może trzebaby do jakiegoś klubu pójść, gdzie grają hiphop, rap, czy r'n'bFajna sprawa, ale mało u nas przystojnych czarnych, których da się wyhaczyć gdzieś na portalach czy forach - w takim wypadku miałbym Panią do oddania, bo już wiele razy szukaliśmy![]()
Czasem o tym fantazjujemy.Myślisz, że kiedyś posuniesz się z mężem trochę dalej i oddasz się takiemu innemu?![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 0 | |
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 16 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 37 |