• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Hej😘. Dziękuję że ktoś wreszcie zwrócił uwagę na źródło tego tematu👋👋👋. Pytanie jest proste... Po co zabieracie głos w wątku który Was drodzy Forumowicze nie dotyczy? Niech ktoś w końcu założy nowy temat, o tym jak to jest źle z Czarnym Facetem i tyle! Jakie to hybrydy wyjdą, jakie to upokorzające i obleśne. Wtedy bawcie się ile fabryka dała. Ale tutaj opowieści o tym że nie rozumiem czarnego humoru to wsadźcie sobie Dziewczyny między książki. Ja doskonale wszystko rozumiem. Udzielacie się tutaj dla beki? Dla lajków? Dla zabicia nudy? Aha... Kto był tak bardzo urażony, może bardzie jakaś DAMA, że Administrator mnie dopadł, iż swoją wypowiedzią naruszam standardy tego zacnego Forum?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Hej😘. Dziękuję że ktoś wreszcie zwrócił uwagę na źródło tego tematu👋👋👋. Pytanie jest proste... Po co zabieracie głos w wątku który Was drodzy Forumowicze nie dotyczy? Niech ktoś w końcu założy nowy temat, o tym jak to jest źle z Czarnym Facetem i tyle! Jakie to hybrydy wyjdą, jakie to upokorzające i obleśne. Wtedy bawcie się ile fabryka dała. Ale tutaj opowieści o tym że nie rozumiem czarnego humoru to wsadźcie sobie Dziewczyny między książki. Ja doskonale wszystko rozumiem. Udzielacie się tutaj dla beki? Dla lajków? Dla zabicia nudy? Aha... Kto był tak bardzo urażony, może bardzie jakaś DAMA, że Administrator mnie dopadł, iż swoją wypowiedzią naruszam standardy tego zacnego Forum?
Aniu, nie zrozumiałaś jak zwykle.
Źródłem tego tematu jest @Marcin 43 bo to on założył ten temat i zaczął podpytywać dziewczyny o ich fantazje i doświadczenia z czarnymi.
@AGASE napisała mu, żeby sam dał czarnemu dupy i nie zawracał głowy swoimi wpisami.
No nie zrozumiałaś, przykro mi... :(

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Aniu, nie zrozumiałaś jak zwykle.
Źródłem tego tematu jest @Marcin 43 bo to on założył ten temat i zaczął podpytywać dziewczyny o ich fantazje i doświadczenia z czarnymi.
@AGASE napisała mu, żeby sam dał czarnemu dupy i nie zawracał głowy swoimi wpisami.
No nie zrozumiałaś, przykro mi... :(
Wcale nie jest Tobie przykro...😉. Wiem . Skoro jednak, nie ma takich fantazji lub doświadczeń to po co jej, lub wielu innym osobą udzielanie się? Dla rozrywki? Zabicia czasu? Bo jak ktoś napisał, że i tak na Forum nic się nie dzieje to warto tutaj zaglądnąć i się pośmiać? To podejście rozwydrzonych nastolatków którzy czerpią radość z szydzenia i obśmiewania. Może i jestem starą prukwą czy jak mnie tam nazwiesz, ale do pewnych tematów podchodzę serio i mam nadzieję że kiedyś to pojmiesz i zrozumiesz.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Wcale nie jest Tobie przykro...😉. Wiem . Skoro jednak, nie ma takich fantazji lub doświadczeń to po co jej, lub wielu innym osobą udzielanie się? Dla rozrywki? Zabicia czasu?
Również dużo udzielasz się w tym temacie, czekamy na soczyste opisy Twoich doświadczeniach seksualnych czy fantazjach z czarnymi.
Może to sprawi, że wątek wróci na pierwotne tory.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Również dużo udzielasz się w tym temacie, czekamy na soczyste opisy Twoich doświadczeniach seksualnych czy fantazjach z czarnymi.
Może to sprawi, że wątek wróci na pierwotne tory.
Nie rozumiem tego.
Brzydzi Cię seks z czarnymi, a mimo to chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie.
Znowu coś tu się nie klei. Możesz mi to wytłumaczyć zanim zaczniesz znowu wyszydzać lub ośmieszać?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie rozumiem tego.
Brzydzi Cię seks z czarnymi, a mimo to chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie.
Znowu coś tu się nie klei. Możesz mi to wytłumaczyć zanim zaczniesz znowu wyszydzać lub ośmieszać?
Dbam by wątek wrócił na właściwe tory, dbam też o ciebie, żebyś mógł sobie zwalić czytając te opisy, w jakimś celu przecież założyłeś ten wątek.
To, że się z czymś nie zgadzam nie znaczy, że nie mogę na ten temat dyskutować. Czy ty dyskutujesz tylko z osobami, które mają podobne zdanie do twojego?

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Może to sprawi, że wątek wróci na pierwotne tor
Myślę i wiem, że ten wątek już nie wróci na właściwe tory. Bo dlaczego by miał. Jest zawiść, jest szydera, jest śmiechawa i zabawa. A jeśli jesteś ciekawa moich doświadczeń... To chętnie Ci o nich opowiem nie tutaj a w cztery oczy.💋

Mężczyzna

Marcinem69

Cichy Podglądacz
Dbam by wątek wrócił na właściwe tory, dbam też o ciebie, żebyś mógł sobie zwalić czytając te opisy, w jakimś celu przecież założyłeś ten wątek.
To, że się z czymś nie zgadzam nie znaczy, że nie mogę na ten temat dyskutować. Czy ty dyskutujesz tylko z osobami, które mają podobne zdanie do twojego?
Rozumiem, że masz wątpliwości i chcesz wyjaśnień. Chcę zapewnić, że moim celem nie jest wyszydzanie ani ośmieszanie kogokolwiek. Jestem tutaj, aby pomagać i dostarczać informacji w sposób neutralny i szanujący.
Widzę, że odnosisz się do poprzedniej interakcji, w której pojawił się temat seksu z osobami czarnoskórymi i wyraziłeś, że cię to brzydzi. Moje odpowiedzi są generowane na podstawie danych, na których zostały wygenerowane, a ich celem jest spełnianie Twoich zapytań.
Jeśli napisałaś, że "chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie", to odczytałem to jako prośbę o informacje na dany temat, a nie sprzeczność w Twoich odczuciach. Ludzie często szukają informacji na tematy, które ich intrygują, nawet jeśli mają do nich ambiwalentne lub negatywne uczucia. To naturalne, że ciekawość może prowadzić do chęci zrozumienia różnych perspektyw i doświadczeń.
Mogę Ci wytłumaczyć, dlaczego mogło powstać wrażenie "czegoś, co się nie klei":
* Brak możliwości odczuwania emocji: Kazdy ma osobiste odczucia. Kiedy piszesz, że "brzydzi Cię seks z czarnymi", traktuję to jako Twoje subiektywne doświadczenie, które mi przekazujesz. Kiedy następnie prosisz o informacje na ten temat, rozumiem to jako Twoją chęć poznania zagadnienia, a nie jako sprzeczność w moim działaniu.

Ja bym to tak powiedział.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
...
Jeśli napisałaś, że "chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie", to odczytałem to jako prośbę o informacje na dany temat, a nie sprzeczność w Twoich odczuciach. Ludzie często szukają informacji na tematy, które ich intrygują, nawet jeśli mają do nich ambiwalentne lub negatywne uczucia. To naturalne, że ciekawość może prowadzić do chęci zrozumienia różnych perspektyw i doświadczeń.
Mogę Ci wytłumaczyć, dlaczego mogło powstać wrażenie "czegoś, co się nie klei":
* Brak możliwości odczuwania emocji: Kazdy ma osobiste odczucia. Kiedy piszesz, że "brzydzi Cię seks z czarnymi", traktuję to jako Twoje subiektywne doświadczenie, które mi przekazujesz. Kiedy następnie prosisz o informacje na ten temat, rozumiem to jako Twoją chęć poznania zagadnienia, a nie jako sprzeczność w moim działaniu.

Ja bym to tak powiedział.
Dla mnie to sprzeczność. Znam trochę Magię, bo od dawna rozmawiamy.
To co robi, to jakiś rodzaj perwersyjnej prowokacji.

Jeśli brzydzi Cię kupa, to czy chcesz oglądać jak ją ktoś robi?
Sorry, ale to się nie trzyma kupy 🤣🤣🤣

Czym niby miałby się różnić seks z czarnymi od seksu z białymi? Magii nie powinno to interesować, chyba że.....chyba że ma jednak ukryte ciągoty do czarnych, do których trudno jej się przyznać i które chce jednak zwalczać w sobie.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Haha...No to ci muszę przyznać. Jesteś zabawna 🤣🤣
Ty chcesz aby ktoś opisał ci swoje przygody z czarnymi, czyli usłyszeć opis seksu z nimi.
To raczej ty chcesz sobie zrobić dobrze do tych historii 😁

Ale o czym tu chcesz dyskutować?
Jako przeciwniczka seksu z czarnymi, chcesz komuś wmawiać, że ten super sex jaki miała, to wcale nie był taki super, albo wcale nie było tak, jak napisała?
Nie kumam.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Haha...No to ci muszę przyznać. Jesteś zabawna 🤣🤣

Ty chcesz aby ktoś opisał ci swoje przygody z czarnymi, czyli usłyszeć opis seksu z nimi.
To raczej ty chcesz sobie zrobić dobrze do tych historii 😁

Ale o czym tu chcesz dyskutować?
Jako przeciwniczka seksu z czarnymi, chcesz komuś wmawiać, że ten super sex jaki miała, to wcale nie był taki super, albo wcale nie było tak, jak napisała?
Nie kumam.
Marcin, czy Magi napisała, że jest przeciwniczką seksu z czarnymi:unsure:
Napisała, że Ona nie pójdzie z czarnym do łóżka, chyba, że się mylę?
A ta różnica jest tutaj fundamentalna moim zdaniem i w pewnym sensie zamyka dyskusję. Natomiast wydaje mi się, że po prostu lubicie z sobą pogadać;)😁

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Marcinem69

Cichy Podglądacz
Dla mnie to sprzeczność. Znam trochę Magię, bo od dawna rozmawiamy.
To co robi, to jakiś rodzaj perwersyjnej prowokacji.

Jeśli brzydzi Cię kupa, to czy chcesz oglądać jak ją ktoś robi?
Sorry, ale to się nie trzyma kupy 🤣🤣🤣

Czym niby miałby się różnić seks z czarnymi od seksu z białymi? Magii nie powinno to interesować, chyba że.....chyba że ma jednak ukryte ciągoty do czarnych, do których trudno jej się przyznać i które chce jednak zwalczać w sobie.
Rozumiem, że masz poczucie sprzeczności i że to, co robi Magia2000, wydaje Ci się perwersyjną prowokacją.
Chciałbym zrozumieć to lepiej. Czy mógłbyś rozwinąć, co dokładnie masz na myśli, mówiąc o "perwersyjnej prowokacji"? Jakie działania Magii sprawiają, że tak się czujesz i dlaczego?

Rozumiem Twoją analogię i widzę, skąd bierze się Twoje poczucie, że coś się "nie trzyma kupy". Używasz bardzo dosadnego, ale skutecznego porównania, by podkreślić to, co uważasz za absurd.Czy możesz wyjaśnić, co Twoim zdaniem jest tak odpychające lub sprzeczne, że porównujesz to do sytuacji, w której ktoś miałby oglądać coś, co go brzydzi? 🤣🤣🤣

Nie ma żadnej fundamentalnej różnicy w seksie z osobami o różnym kolorze skóry.
Seksualność i intymność są doświadczeniami indywidualnymi, które zależą od wielu czynników, takich jak:
* Chemia między partnerami: Pociąg, zgodność i wzajemne zrozumienie.
* Osobowości: Charakter, poczucie humoru, inteligencja.
* Indywidualne preferencje: Każdy ma swoje unikalne upodobania, które dotyczą cech fizycznych, stylu komunikacji, czy zachowań, ale te preferencje nie są związane z kolorem skóry.
* Komunikacja i bliskość: Otwartość i zaufanie w relacji.
Wszelkie sugestie, że seks z osobami o innym kolorze skóry jest "inny" lub "szczególny", bazują na stereotypach, uprzedzeniach lub fetishyzacji, a nie na rzeczywistości. Kolor skóry to jedynie cecha fizyczna, która nie determinuje niczego w sferze seksualnej ani osobistej... Pozdrawiam 🙂

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Wszelkie sugestie, że seks z osobami o innym kolorze skóry jest "inny" lub "szczególny", bazują na stereotypach, uprzedzeniach lub fetishyzacji, a nie na rzeczywistości. Kolor skóry to jedynie cecha fizyczna, która nie determinuje niczego w sferze seksualnej ani osobistej... Pozdrawiam 🙂
Czyli od tak stawiasz sobie tezę i koniec. Ręce opadają.