Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.Są tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.Są tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Może dał, ale zobaczył że to nie takie fajne i na siłę próbuje teraz przekonać innych do tego, żeby nie być odosobnionym przypadkiem.Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Prawidło
Pamiętajmy złotą zasadę - raz w dupe to nie pedał, a po trzech się zerujeMoże dał, ale zobaczył że to nie takie fajne i na siłę próbuje teraz przekonać innych do tego, żeby nie być odosobnionym przypadkiem.
HejKolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Kolego daj czrnemu dupy nie zawtacaj glowy wpsu co jakiś czas sprubuj sam.
Aniu, nie zrozumiałaś jak zwykle.Hej. Dziękuję że ktoś wreszcie zwrócił uwagę na źródło tego tematu
. Pytanie jest proste... Po co zabieracie głos w wątku który Was drodzy Forumowicze nie dotyczy? Niech ktoś w końcu założy nowy temat, o tym jak to jest źle z Czarnym Facetem i tyle! Jakie to hybrydy wyjdą, jakie to upokorzające i obleśne. Wtedy bawcie się ile fabryka dała. Ale tutaj opowieści o tym że nie rozumiem czarnego humoru to wsadźcie sobie Dziewczyny między książki. Ja doskonale wszystko rozumiem. Udzielacie się tutaj dla beki? Dla lajków? Dla zabicia nudy? Aha... Kto był tak bardzo urażony, może bardzie jakaś DAMA, że Administrator mnie dopadł, iż swoją wypowiedzią naruszam standardy tego zacnego Forum?
Wcale nie jest Tobie przykro...Aniu, nie zrozumiałaś jak zwykle.
Źródłem tego tematu jest @Marcin 43 bo to on założył ten temat i zaczął podpytywać dziewczyny o ich fantazje i doświadczenia z czarnymi.
@AGASE napisała mu, żeby sam dał czarnemu dupy i nie zawracał głowy swoimi wpisami.
No nie zrozumiałaś, przykro mi...![]()
Nie wiem dlaczego, ale lubię Ciebie 🫣Aniu, nie zrozumiałaś jak zwykle.
Źródłem tego tematu jest @Marcin 43 bo to on założył ten temat i zaczął podpytywać dziewczyny o ich fantazje i doświadczenia z czarnymi.
@AGASE napisała mu, żeby sam dał czarnemu dupy i nie zawracał głowy swoimi wpisami.
No nie zrozumiałaś, przykro mi...![]()
Również dużo udzielasz się w tym temacie, czekamy na soczyste opisy Twoich doświadczeniach seksualnych czy fantazjach z czarnymi.Wcale nie jest Tobie przykro.... Wiem . Skoro jednak, nie ma takich fantazji lub doświadczeń to po co jej, lub wielu innym osobą udzielanie się? Dla rozrywki? Zabicia czasu?
Nie rozumiem tego.Również dużo udzielasz się w tym temacie, czekamy na soczyste opisy Twoich doświadczeniach seksualnych czy fantazjach z czarnymi.
Może to sprawi, że wątek wróci na pierwotne tory.
Dbam by wątek wrócił na właściwe tory, dbam też o ciebie, żebyś mógł sobie zwalić czytając te opisy, w jakimś celu przecież założyłeś ten wątek.Nie rozumiem tego.
Brzydzi Cię seks z czarnymi, a mimo to chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie.
Znowu coś tu się nie klei. Możesz mi to wytłumaczyć zanim zaczniesz znowu wyszydzać lub ośmieszać?
Myślę i wiem, że ten wątek już nie wróci na właściwe tory. Bo dlaczego by miał. Jest zawiść, jest szydera, jest śmiechawa i zabawa. A jeśli jesteś ciekawa moich doświadczeń... To chętnie Ci o nich opowiem nie tutaj a w cztery oczy.Również dużo udzielasz się w tym temacie, czekamy na soczyste opisy Twoich doświadczeniach seksualnych czy fantazjach z czarnymi.
Może to sprawi, że wątek wróci na pierwotne tor
Rozumiem, że masz wątpliwości i chcesz wyjaśnień. Chcę zapewnić, że moim celem nie jest wyszydzanie ani ośmieszanie kogokolwiek. Jestem tutaj, aby pomagać i dostarczać informacji w sposób neutralny i szanujący.Dbam by wątek wrócił na właściwe tory, dbam też o ciebie, żebyś mógł sobie zwalić czytając te opisy, w jakimś celu przecież założyłeś ten wątek.
To, że się z czymś nie zgadzam nie znaczy, że nie mogę na ten temat dyskutować. Czy ty dyskutujesz tylko z osobami, które mają podobne zdanie do twojego?
Dla mnie to sprzeczność. Znam trochę Magię, bo od dawna rozmawiamy....
Jeśli napisałaś, że "chcesz przeczytać o doświadczeniach innych kobiet w tym temacie", to odczytałem to jako prośbę o informacje na dany temat, a nie sprzeczność w Twoich odczuciach. Ludzie często szukają informacji na tematy, które ich intrygują, nawet jeśli mają do nich ambiwalentne lub negatywne uczucia. To naturalne, że ciekawość może prowadzić do chęci zrozumienia różnych perspektyw i doświadczeń.
Mogę Ci wytłumaczyć, dlaczego mogło powstać wrażenie "czegoś, co się nie klei":
* Brak możliwości odczuwania emocji: Kazdy ma osobiste odczucia. Kiedy piszesz, że "brzydzi Cię seks z czarnymi", traktuję to jako Twoje subiektywne doświadczenie, które mi przekazujesz. Kiedy następnie prosisz o informacje na ten temat, rozumiem to jako Twoją chęć poznania zagadnienia, a nie jako sprzeczność w moim działaniu.
Ja bym to tak powiedział.
Haha...No to ci muszę przyznać. Jesteś zabawnaDbam by wątek wrócił na właściwe tory, dbam też o ciebie, żebyś mógł sobie zwalić czytając te opisy, w jakimś celu przecież założyłeś ten wątek.
Ty chcesz aby ktoś opisał ci swoje przygody z czarnymi, czyli usłyszeć opis seksu z nimi.To, że się z czymś nie zgadzam nie znaczy, że nie mogę na ten temat dyskutować. Czy ty dyskutujesz tylko z osobami, które mają podobne zdanie do twojego?
Marcin, czy Magi napisała, że jest przeciwniczką seksu z czarnymiHaha...No to ci muszę przyznać. Jesteś zabawna
Ty chcesz aby ktoś opisał ci swoje przygody z czarnymi, czyli usłyszeć opis seksu z nimi.
To raczej ty chcesz sobie zrobić dobrze do tych historii
Ale o czym tu chcesz dyskutować?
Jako przeciwniczka seksu z czarnymi, chcesz komuś wmawiać, że ten super sex jaki miała, to wcale nie był taki super, albo wcale nie było tak, jak napisała?
Nie kumam.
Rozumiem, że masz poczucie sprzeczności i że to, co robi Magia2000, wydaje Ci się perwersyjną prowokacją.Dla mnie to sprzeczność. Znam trochę Magię, bo od dawna rozmawiamy.
To co robi, to jakiś rodzaj perwersyjnej prowokacji.
Jeśli brzydzi Cię kupa, to czy chcesz oglądać jak ją ktoś robi?
Sorry, ale to się nie trzyma kupy
Czym niby miałby się różnić seks z czarnymi od seksu z białymi? Magii nie powinno to interesować, chyba że.....chyba że ma jednak ukryte ciągoty do czarnych, do których trudno jej się przyznać i które chce jednak zwalczać w sobie.
Czyli od tak stawiasz sobie tezę i koniec. Ręce opadają.Wszelkie sugestie, że seks z osobami o innym kolorze skóry jest "inny" lub "szczególny", bazują na stereotypach, uprzedzeniach lub fetishyzacji, a nie na rzeczywistości. Kolor skóry to jedynie cecha fizyczna, która nie determinuje niczego w sferze seksualnej ani osobistej... Pozdrawiam![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 0 | |
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 16 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 37 |