Ja bym się brzydziła po murzynieTo jak Magio będzie? Jesteś zainteresowana? Z całym szacunkiem dla Ciebie ja jestem gotowa![]()
Ja bym się brzydziła po murzynieTo jak Magio będzie? Jesteś zainteresowana? Z całym szacunkiem dla Ciebie ja jestem gotowa![]()
To już wiem. Mogę przyjechać nawet na kawę nie na seksJa bym się brzydziła po murzynie
Ile masz lat?Może w realu nie jesteś taka wulgarna. A może nawet jesteś sympatyczna. Jest sobota i mam wolny czas.
Nie improwizuj proszę.Ile masz lat?
50. To żadna tajemnica.Ile masz lat?
To nie jest improwizacja, tylko dobrze przemyślane i zaplanowane działanie.Nie improwizuj proszę.
No to ty się z moją babcią umów, nie ze mną50. To żadna tajemnica.
Myślisz że kawa to jest aż tak wiele. Nie stać Ciebie nawet na to? Jesteś dziwakiem i tyle co mam do powiedzenia. Mimo wszystko jestem gotowa by Ciebie odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie.To nie jest improwizacja, tylko dobrze przemyślane i zaplanowane działanie.
No to ile masz lat?
No to ty się z moją babcią umów, nie ze mnąMoja mama nie ma 50 lat...
Pani Aniu!Myślisz że kawa to jest aż tak wiele. Nie stać Ciebie nawet na to? Jesteś dziwakiem i tyle co mam do powiedzenia. Mimo wszystko jestem gotowa by Ciebie odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie.
Coś sobie uroiłaś.... jakbym chciała spotykać się z każdą starą prukwą, która wyzywa mnie od wulgarnych gnojków to bym nic innego w życiu nie robiła.Myślisz że kawa to jest aż tak wiele. Nie stać Ciebie nawet na to? Jesteś dziwakiem i tyle co mam do powiedzenia. Mimo wszystko jestem gotowa by Ciebie odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie.
Ja pierdolę, ty tak serio?Tak też myślałam, że panika zastąpi rozum.
Dziewczyny....Dajcie spokój.Ja pierdolę, ty tak serio?
Jakiś randomowy człowiek z neta chce się spotkać a ja nie mam rozumu i panikuję, bo wydaje mi się to pojebanym pomysłem?
Kiedy nieznana, randomowa osoba z neta napisze do ciebie, że przyjedzie na kawę to się spotykasz z każdym?
Mądra ty jesteś? (pytanie retoryczne - nie trzeba na nie odpowiadać).
Tak też myślałam, że panika zastąpi rozum.
Ale pomyśl logicznie, ktoś Cię zaczepia i wyzywa, nagle pisze, że na kawę przyjedzie.... nie wiesz nawet kto jest po drugiej stornie.Dziewczyny....Dajcie spokój.
Nikt się z nikim nie musi spotykać, ale nie ma też zakazów wysyłania zaproszeń
Magia...Na swój sposób nawet Cię lubię, bo lubię dziwakówi dziwaczki
kaczki też lubię
jeść
![]()
Czemu uważasz mnie za dziwaczkę? Z powody nie spotykania się z każdym kretynem z neta, czy z powodu mojego podejścia do czarnych?Magia...Na swój sposób nawet Cię lubię, bo lubię dziwakówi dziwaczki
kaczki też lubię
jeść
![]()
Wiesz dobrze, że sama też trochę prowokujesz swoimi zadziornymi komentarzami do pewnych nietypowych reakcji względem siebie.Ale pomyśl logicznie, ktoś Cię zaczepia i wyzywa, nagle pisze, że na kawę przyjedzie.... nie wiesz nawet kto jest po drugiej stornie.
Typiara jeszcze pisze, że panika zastąpiła mi rozum.... nie zastąpiła
Nie chciałabym wiedzieć co siedzi w jej głowie, obawiam się, że gdybym się tego dowiedziała, to wtedy dopiero bym się przestraszyła.
1.Sama się tak określiłaś przed chwilą w odpowiedzi do AnkiCzemu uważasz mnie za dziwaczkę? Z powody nie spotykania się z każdym kretynem z neta, czy z powodu mojego podejścia do czarnych?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 5 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 30 | |
H | Skąd nagła ochota na seks | Seks | 7 |