• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
To nie jest improwizacja, tylko dobrze przemyślane i zaplanowane działanie.
No to ile masz lat?

No to ty się z moją babcią umów, nie ze mną 😂 Moja mama nie ma 50 lat...
Myślisz że kawa to jest aż tak wiele. Nie stać Ciebie nawet na to? Jesteś dziwakiem i tyle co mam do powiedzenia. Mimo wszystko jestem gotowa by Ciebie odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Myślisz że kawa to jest aż tak wiele. Nie stać Ciebie nawet na to? Jesteś dziwakiem i tyle co mam do powiedzenia. Mimo wszystko jestem gotowa by Ciebie odwiedzić. Pozdrawiam serdecznie.
Coś sobie uroiłaś.... jakbym chciała spotykać się z każdą starą prukwą, która wyzywa mnie od wulgarnych gnojków to bym nic innego w życiu nie robiła.
Może i jestem dziwakiem, i cieszę się, że to tyle co masz do powiedzenia.... zatem żegnaj.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Tak też myślałam, że panika zastąpi rozum.
Ja pierdolę, ty tak serio?
Jakiś randomowy człowiek z neta chce się spotkać a ja nie mam rozumu i panikuję, bo wydaje mi się to pojebanym pomysłem?
Kiedy nieznana, randomowa osoba z neta napisze do ciebie, że przyjedzie na kawę to się spotykasz z każdym?
Mądra ty jesteś? (pytanie retoryczne - nie trzeba na nie odpowiadać).

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ja pierdolę, ty tak serio?
Jakiś randomowy człowiek z neta chce się spotkać a ja nie mam rozumu i panikuję, bo wydaje mi się to pojebanym pomysłem?
Kiedy nieznana, randomowa osoba z neta napisze do ciebie, że przyjedzie na kawę to się spotykasz z każdym?
Mądra ty jesteś? (pytanie retoryczne - nie trzeba na nie odpowiadać).
Tak też myślałam, że panika zastąpi rozum.
Dziewczyny....Dajcie spokój.
Nikt się z nikim nie musi spotykać, ale nie ma też zakazów wysyłania zaproszeń 😁

Magia...Na swój sposób nawet Cię lubię, bo lubię dziwaków 😁 i dziwaczki 😁😉 kaczki też lubię 🤪🤪jeść 😁

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Dziewczyny....Dajcie spokój.
Nikt się z nikim nie musi spotykać, ale nie ma też zakazów wysyłania zaproszeń 😁

Magia...Na swój sposób nawet Cię lubię, bo lubię dziwaków 😁 i dziwaczki 😁😉 kaczki też lubię 🤪🤪jeść 😁
Ale pomyśl logicznie, ktoś Cię zaczepia i wyzywa, nagle pisze, że na kawę przyjedzie.... nie wiesz nawet kto jest po drugiej stornie.
Typiara jeszcze pisze, że panika zastąpiła mi rozum.... nie zastąpiła

Nie chciałabym wiedzieć co siedzi w jej głowie, obawiam się, że gdybym się tego dowiedziała, to wtedy dopiero bym się przestraszyła.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale pomyśl logicznie, ktoś Cię zaczepia i wyzywa, nagle pisze, że na kawę przyjedzie.... nie wiesz nawet kto jest po drugiej stornie.
Typiara jeszcze pisze, że panika zastąpiła mi rozum.... nie zastąpiła

Nie chciałabym wiedzieć co siedzi w jej głowie, obawiam się, że gdybym się tego dowiedziała, to wtedy dopiero bym się przestraszyła.
Wiesz dobrze, że sama też trochę prowokujesz swoimi zadziornymi komentarzami do pewnych nietypowych reakcji względem siebie.

Przecież Ty nie musisz się tu przed nikim tłumaczyć dlaczego chcesz, a dlaczego nie chcesz się spotkać. To twoja sprawa.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Czemu uważasz mnie za dziwaczkę? Z powody nie spotykania się z każdym kretynem z neta, czy z powodu mojego podejścia do czarnych?
1.Sama się tak określiłaś przed chwilą w odpowiedzi do Anki 😉
2. Chodzi o całokształt....podejścia do czarnych, ale i tendencji do zaczepek i prowokacji