• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Tak,tak Nogielku masz rację mój eksperciku , kłania się nauka czytania ze zrozumieniem.
nie jestem w stanie cie zrozumiec jak piszesz mi ze mezczyzni biegaja w grupach atakuja kobiety od tylu i je gwałcą :D skad te dane? Przeciez nie dogadaliby sie ktory pierwszy jeszcze Ci dzicy :D
kolejne uzywales na sobie paralizatora co ty chrzanisz dzieciaku nie utrzymalbys go na sobie kilka sekund ale papier przyjmie wszystko sex forum tez :D
i takie filmiki sa dla mnie bardziej wiarodajne niz TY.
Mama zawsze mnie uczyła nie kłóć się z głupkami, bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i tam wygrają doświadczeniem.
Z internetu zerzneles . Uczyła Cie uczyła i dalej nic nie nauczyła , do twojej mamy nic mam musi byc cudowna kobieta ze miała tyle cierpliwosci.
Kto by inny wytrzymal zeby tlumaczyc Ci dobranocke 3 razy
Więc odpuszczam, wygrałeś, ja się we wszytkim myliłem, nawet nie zadawałem sobie sprawy, że włączenie Telewizora daje tyle samo stresu i adrenaliny jak użycie gazu kiedy się bronisz, ale tego też nie rozumiesz i nie zrozumiesz brajanku googlowy ekspercie.
to stres czy andrenalina bo to 2 rozne przeciwstawne rzeczy
googlowy ekspert brajanek hipokryzja epert rozumie ze o sytuacji na granicy wiesz z wlasnych informacji i to co dzieje sie w innych krajach tez jak ty zdobywasz wiedze z internetu to wiesz wszystko i mozna to traktowac jako pewnik, ale jak ktos inny cos przytoczy to mozna dworowac :D
Nie miło było Cie poznac Brajanku ale Adam jestem :D

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
nie jestem w stanie cie zrozumiec jak piszesz mi ze mezczyzni biegaja w grupach atakuja kobiety od tylu i je gwałcą :D skad te dane? Przeciez nie dogadaliby sie ktory pierwszy jeszcze Ci dzicy :D
kolejne uzywales na sobie paralizatora co ty chrzanisz dzieciaku nie utrzymalbys go na sobie kilka sekund ale papier przyjmie wszystko sex forum tez :D
i takie filmiki sa dla mnie bardziej wiarodajne niz TY.

Z internetu zerzneles . Uczyła Cie uczyła i dalej nic nie nauczyła , do twojej mamy nic mam musi byc cudowna kobieta ze miała tyle cierpliwosci.
Kto by inny wytrzymal zeby tlumaczyc Ci dobranocke 3 razy

to stres czy andrenalina bo to 2 rozne przeciwstawne rzeczy
googlowy ekspert brajanek hipokryzja epert rozumie ze o sytuacji na granicy wiesz z wlasnych informacji i to co dzieje sie w innych krajach tez jak ty zdobywasz wiedze z internetu to wiesz wszystko i mozna to traktowac jako pewnik, ale jak ktos inny cos przytoczy to mozna dworowac :D
Nie miło było Cie poznac Brajanku ale Adam jestem :D
Próbowałem być miły i kulturalny, ale w stosunku do takiego dzbana i imbecyla jak Ty poprostu się nie da. W dodatku poraz kolejny naucz się czytać ze zrozumieniem i przydałoby się podszkolić z polskiej pisowni, bo ciężko to się czyta.

A nie biegają w grupach u sąsiadów z zachodu??
Biegają i atakują kobiety i często jest to w grupach. Jeżeli wpuścimy ich do siebie będzie to samo działo się u nas.

Gdybyś czytał choć trochę ze zrozumieniem to byś wiedział, że pisałem jak się przyłoży paralizator do ciała ( czujesz pieczenie/ przypalanie) z automatu organizm reaguje odsuwając się, ból pieczenie jest ale krótko trwałe, nie ma czegoś takiego jak utrata przytomności ( mówię o legalnych urządzeniach) i minus jest taki, że z paralizatorem musisz wejść w bezpośredni kontakt, napastnik po samoczynnym odsunięciu się będzie mógł dalej atakować.

Twierdzisz, że stres nie może działać wspólnie z adrenalina? Poraz kolejny się ośmieszać.
Stres towarzyszy nam w codziennym życiu, niemal codziennie, niektórzy go nie odczuwają, a niektórzy mocniej. Na niektórych w kryzysowych sytuacjach działa paraliżująco , a na innych pobudza do działania i wtedy jest strzał adrenaliny. Na każdego te stany działają inaczej.

Po Twoich wpisach coraz bardziej utwierdzam się, że jesteś gimnazjalistą bez żadnych doświadczeń, siedzący przed kompem i wiedzę czerpiący z głupkowatych filmików z neta, które są kręcone dla laików takich imbecylkow jak Ty .

Zaburze Twój światopogląd, na świecie są ludzie, którzy doświadczenie czerpią z życia realnego, a nie tylko z neta.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
A nie biegają w grupach u sąsiadów z zachodu??
Biegają i atakują kobiety i często jest to w grupach. Jeżeli wpuścimy ich do siebie będzie to samo działo się u nas.
Nie sadze, w kryzysowych sytuacjach bardzo dobrze sie solidaryzujemy byłaby regularna wojna tak jak to sie dzieje po zabojstwie czlowieka przez Policje( z policji jestes nie?) tez tam takie buce zestresowana siedza, wyzywaja i krzycza gadaj gadaj. Ciesze sie ze dotarlismy do podstawy twoich lekow i powodow nie przespanych nocy, ale pomysl skoro nasi uciekaja za lepszym zyciem na zachod to tamci rowniez beda sie relokowac w tych atrakcyjniejszych miejscach , a jest to szansa dla nas ze Ci bardziej stabilni wyksztalceni beda wlasnie chcieli z krajow zachodnich przybywac do nas z racji moznosci prowadzenia spokojnego zycia byc moze za mniejsze pieniadze ale jednak spokojniejszego . Zapewne jacys niemieccy emeryci ktorzy beda chcieli spokojnie dozyc swojego zycia tez skorzystaja .Duzym plusem moim zdaniem jest to ze kolejne pokolenia nie beda tak chetnie emigrowac do panstw zachodnich w ktorych panuja spoleczne napiecia i rozwija sie przestepczosc. (o ile to nie propaganda)
Zreszta skad wiesz ze atakuja te kobiety?? z Internetu moze to jakis bullshit i propaganda nie zastanowiles sie nad tym. Zawsze odkad pamietam wszyscy podzielaja zdanie ze niemki urodziwe nie sa i je gwałcą a polek nie czyli moze nie sa tak atrakcyjne dla czarnoskorych przybyszów i dobrze problem z glowy.
Gdybyś czytał choć trochę ze zrozumieniem to byś wiedział, że pisałem jak się przyłoży paralizator do ciała ( czujesz pieczenie/ przypalanie) z automatu organizm reaguje odsuwając się, ból pieczenie jest ale krótko trwałe, nie ma czegoś takiego jak utrata przytomności ( mówię o legalnych urządzeniach) i minus jest taki, że z paralizatorem musisz wejść w bezpośredni kontakt, napastnik po samoczynnym odsunięciu się będzie mógł dalej atakować.
Pisales o tym ze probowales na sobie uzywac sprzetu do samoobrony i to niejednokrotnie pisales takze to nie swiadczy o twojej madrosci
Uwazasz ze jestes w stanie wytrzymac razenie pradem przez 5 sekud paralizatorem o mocy zblizonej w granicach do tych dopuszczalnych traktowanych jako legalne tak?? (Masz to sprawdzone?) ja nie wiem nie uzywalem tego ale kazdy filmik jaki ogladam powoduje ze gosciu sie kladzie . Powiedz mi jaki paralizator uzywales, a najlepiej wrzuc filmik bo za cholere Ci nie wierze tylko jak to co piszesz jest prawda to nie uzywaj jakiejs chinskiej tandety z rozladowanym akumulatorem.

O ile ta andrenalina sie u Ciebie wydziela bo narazie to pokazales ze tworzysz tylko w sobie kolejne bariery lęków na na ktore nie znajdujesz odpowiedzi
a co jak bedzie ich kilku
a co jak cie zaskocza
czy zadziala
moze mnie sparalizuje :D

Wyzywasz probujesz byc agresywny , ale nie masz jak tego wyrzucic z siebie siedzac w domciu w sumie tak to jest najwygodniej byc kozakiem i nie wychodzic ze strefy komfortu :D Pokaz doswiadczenie wrzuc film jak sie orasz 5 sekund paralizatorem, ale naladuj akumulatory jak cos.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Za cienki jestem i mam za małą wiedzę w tym temacie, nie mogę dyskutować i polemizować z tak wielkim ekspertem jak Ty.
Zapewne masz we wszytkim rację. Teraz możesz być góru dla innych i udzielaj im życiowych rad, które na pewno będą skuteczne i będą ratować im zdrowie i życie.
Pamiętaj to Ty jesteś najlepszy 🫵🫵🫵

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dlaczego opisuje się na forum czarnoskórych mężczyzn jako potencjalnych przestępców seksualnych? 😡
Mizoandrycznym jest pogląd niektórych feministek, że mężczyzna to potencjalny gwałciciel. Mężczyźni w olbrzymiej większości nie chcą gwałcić. Czarnoskórzy też nie chcą gwałcić białych kobiet. Oni tworzą związki z białymi kobietami, zawierają z nimi małżeństwa, płodzą potomstwo, a niektórzy z czarnoskórych umawiają się po prostu z białymi kobietami na seks. 👱🏻‍♀️🤴🏿👩🏻‍🦰

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Za cienki jestem i mam za małą wiedzę w tym temacie, nie mogę dyskutować i polemizować z tak wielkim ekspertem jak Ty.
Zapewne masz we wszytkim rację. Teraz możesz być góru dla innych i udzielaj im życiowych rad, które na pewno będą skuteczne i będą ratować im zdrowie i życie.
Pamiętaj to Ty jesteś najlepszy 🫵🫵🫵
Chciałbym tak umiec i moc, ale nie było mi dane sie uczyc od Ciebie. To co robiles z tym paralizatorem ? Czarny był?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Tak, tak czarny jak Twój język od lizania dup dla lekarzy i inżynierów.
Chciałbym tak umiec i moc, ale nie było mi dane sie uczyc od Ciebie. To co robiles z tym paralizatorem ? Czarny był?
Panowie....proszę....Przestańcie już.
Na siłę nikt nikogo nie przekona do swoich racji, a tym bardziej obrażając innych.
Spiszcie protokół rozbieżności i tyle.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Ciekawi mnie co seks z białą kobietą oznacza dla czarnego faceta?
Czy białe kobiety różnią się czymś od czarnych w seksie?
Które ich bardziej podniecają?

Ktoś coś wie lub słyszał na ten temat? Może były jakieś badania na ten temat?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Kochani!
Impreza "Blacked Warsaw" będzie kontynuowana, ale teraz białe kobiety mają zapłacić za wstęp. Czarnoskórzy mężczyźni nie będą płacić.
Pozdrawiam serdecznie!

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Kochani!
Impreza "Blacked Warsaw" będzie kontynuowana, ale teraz białe kobiety mają zapłacić za wstęp. Czarnoskórzy mężczyźni nie będą płacić.
Pozdrawiam
Haha...Czarni będą zarabiać za bzykanie białych Polek 😁

Ciekawe jakie jest naprawdę zainteresowanie kobiet tym wydarzeniem tzn ile jest zgłoszeń, bo impreza tylko na 50 osób.
Czarnych widocznie jest mało chętnych, skoro chcą ich ściągnąć vezpłatnym wejściem 😆

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Haha...Czarni będą zarabiać za bzykanie białych Polek 😁

Ciekawe jakie jest naprawdę zainteresowanie kobiet tym wydarzeniem tzn ile jest zgłoszeń, bo impreza tylko na 50 osób.
Czarnych widocznie jest mało chętnych, skoro chcą ich ściągnąć vezpłatnym wejściem 😆
Zasada jest prosta, nie płacą osoby pożądane. Na przykład kobiety nie ponoszą opłat na forach, wejściach do klubów , itp., płacą pożadający.
Nie ma tu nic dziwnego, ta sama zasada:)

Ostatnia edycja: