nie jestem w stanie cie zrozumiec jak piszesz mi ze mezczyzni biegaja w grupach atakuja kobiety od tylu i je gwałcąTak,tak Nogielku masz rację mój eksperciku , kłania się nauka czytania ze zrozumieniem.
kolejne uzywales na sobie paralizatora co ty chrzanisz dzieciaku nie utrzymalbys go na sobie kilka sekund ale papier przyjmie wszystko sex forum tez
i takie filmiki sa dla mnie bardziej wiarodajne niz TY.
Z internetu zerzneles . Uczyła Cie uczyła i dalej nic nie nauczyła , do twojej mamy nic mam musi byc cudowna kobieta ze miała tyle cierpliwosci.Mama zawsze mnie uczyła nie kłóć się z głupkami, bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i tam wygrają doświadczeniem.
Kto by inny wytrzymal zeby tlumaczyc Ci dobranocke 3 razy
to stres czy andrenalina bo to 2 rozne przeciwstawne rzeczyWięc odpuszczam, wygrałeś, ja się we wszytkim myliłem, nawet nie zadawałem sobie sprawy, że włączenie Telewizora daje tyle samo stresu i adrenaliny jak użycie gazu kiedy się bronisz, ale tego też nie rozumiesz i nie zrozumiesz brajanku googlowy ekspercie.
googlowy ekspert brajanek hipokryzja epert rozumie ze o sytuacji na granicy wiesz z wlasnych informacji i to co dzieje sie w innych krajach tez jak ty zdobywasz wiedze z internetu to wiesz wszystko i mozna to traktowac jako pewnik, ale jak ktos inny cos przytoczy to mozna dworowac
Nie miło było Cie poznac Brajanku ale Adam jestem