• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Tak,tak Nogielku masz rację mój eksperciku , kłania się nauka czytania ze zrozumieniem.
nie jestem w stanie cie zrozumiec jak piszesz mi ze mezczyzni biegaja w grupach atakuja kobiety od tylu i je gwałcą :D skad te dane? Przeciez nie dogadaliby sie ktory pierwszy jeszcze Ci dzicy :D
kolejne uzywales na sobie paralizatora co ty chrzanisz dzieciaku nie utrzymalbys go na sobie kilka sekund ale papier przyjmie wszystko sex forum tez :D
i takie filmiki sa dla mnie bardziej wiarodajne niz TY.
Mama zawsze mnie uczyła nie kłóć się z głupkami, bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i tam wygrają doświadczeniem.
Z internetu zerzneles . Uczyła Cie uczyła i dalej nic nie nauczyła , do twojej mamy nic mam musi byc cudowna kobieta ze miała tyle cierpliwosci.
Kto by inny wytrzymal zeby tlumaczyc Ci dobranocke 3 razy
Więc odpuszczam, wygrałeś, ja się we wszytkim myliłem, nawet nie zadawałem sobie sprawy, że włączenie Telewizora daje tyle samo stresu i adrenaliny jak użycie gazu kiedy się bronisz, ale tego też nie rozumiesz i nie zrozumiesz brajanku googlowy ekspercie.
to stres czy andrenalina bo to 2 rozne przeciwstawne rzeczy
googlowy ekspert brajanek hipokryzja epert rozumie ze o sytuacji na granicy wiesz z wlasnych informacji i to co dzieje sie w innych krajach tez jak ty zdobywasz wiedze z internetu to wiesz wszystko i mozna to traktowac jako pewnik, ale jak ktos inny cos przytoczy to mozna dworowac :D
Nie miło było Cie poznac Brajanku ale Adam jestem :D

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
nie jestem w stanie cie zrozumiec jak piszesz mi ze mezczyzni biegaja w grupach atakuja kobiety od tylu i je gwałcą :D skad te dane? Przeciez nie dogadaliby sie ktory pierwszy jeszcze Ci dzicy :D
kolejne uzywales na sobie paralizatora co ty chrzanisz dzieciaku nie utrzymalbys go na sobie kilka sekund ale papier przyjmie wszystko sex forum tez :D
i takie filmiki sa dla mnie bardziej wiarodajne niz TY.

Z internetu zerzneles . Uczyła Cie uczyła i dalej nic nie nauczyła , do twojej mamy nic mam musi byc cudowna kobieta ze miała tyle cierpliwosci.
Kto by inny wytrzymal zeby tlumaczyc Ci dobranocke 3 razy

to stres czy andrenalina bo to 2 rozne przeciwstawne rzeczy
googlowy ekspert brajanek hipokryzja epert rozumie ze o sytuacji na granicy wiesz z wlasnych informacji i to co dzieje sie w innych krajach tez jak ty zdobywasz wiedze z internetu to wiesz wszystko i mozna to traktowac jako pewnik, ale jak ktos inny cos przytoczy to mozna dworowac :D
Nie miło było Cie poznac Brajanku ale Adam jestem :D
Próbowałem być miły i kulturalny, ale w stosunku do takiego dzbana i imbecyla jak Ty poprostu się nie da. W dodatku poraz kolejny naucz się czytać ze zrozumieniem i przydałoby się podszkolić z polskiej pisowni, bo ciężko to się czyta.

A nie biegają w grupach u sąsiadów z zachodu??
Biegają i atakują kobiety i często jest to w grupach. Jeżeli wpuścimy ich do siebie będzie to samo działo się u nas.

Gdybyś czytał choć trochę ze zrozumieniem to byś wiedział, że pisałem jak się przyłoży paralizator do ciała ( czujesz pieczenie/ przypalanie) z automatu organizm reaguje odsuwając się, ból pieczenie jest ale krótko trwałe, nie ma czegoś takiego jak utrata przytomności ( mówię o legalnych urządzeniach) i minus jest taki, że z paralizatorem musisz wejść w bezpośredni kontakt, napastnik po samoczynnym odsunięciu się będzie mógł dalej atakować.

Twierdzisz, że stres nie może działać wspólnie z adrenalina? Poraz kolejny się ośmieszać.
Stres towarzyszy nam w codziennym życiu, niemal codziennie, niektórzy go nie odczuwają, a niektórzy mocniej. Na niektórych w kryzysowych sytuacjach działa paraliżująco , a na innych pobudza do działania i wtedy jest strzał adrenaliny. Na każdego te stany działają inaczej.

Po Twoich wpisach coraz bardziej utwierdzam się, że jesteś gimnazjalistą bez żadnych doświadczeń, siedzący przed kompem i wiedzę czerpiący z głupkowatych filmików z neta, które są kręcone dla laików takich imbecylkow jak Ty .

Zaburze Twój światopogląd, na świecie są ludzie, którzy doświadczenie czerpią z życia realnego, a nie tylko z neta.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
A nie biegają w grupach u sąsiadów z zachodu??
Biegają i atakują kobiety i często jest to w grupach. Jeżeli wpuścimy ich do siebie będzie to samo działo się u nas.
Nie sadze, w kryzysowych sytuacjach bardzo dobrze sie solidaryzujemy byłaby regularna wojna tak jak to sie dzieje po zabojstwie czlowieka przez Policje( z policji jestes nie?) tez tam takie buce zestresowana siedza, wyzywaja i krzycza gadaj gadaj. Ciesze sie ze dotarlismy do podstawy twoich lekow i powodow nie przespanych nocy, ale pomysl skoro nasi uciekaja za lepszym zyciem na zachod to tamci rowniez beda sie relokowac w tych atrakcyjniejszych miejscach , a jest to szansa dla nas ze Ci bardziej stabilni wyksztalceni beda wlasnie chcieli z krajow zachodnich przybywac do nas z racji moznosci prowadzenia spokojnego zycia byc moze za mniejsze pieniadze ale jednak spokojniejszego . Zapewne jacys niemieccy emeryci ktorzy beda chcieli spokojnie dozyc swojego zycia tez skorzystaja .Duzym plusem moim zdaniem jest to ze kolejne pokolenia nie beda tak chetnie emigrowac do panstw zachodnich w ktorych panuja spoleczne napiecia i rozwija sie przestepczosc. (o ile to nie propaganda)
Zreszta skad wiesz ze atakuja te kobiety?? z Internetu moze to jakis bullshit i propaganda nie zastanowiles sie nad tym. Zawsze odkad pamietam wszyscy podzielaja zdanie ze niemki urodziwe nie sa i je gwałcą a polek nie czyli moze nie sa tak atrakcyjne dla czarnoskorych przybyszów i dobrze problem z glowy.
Gdybyś czytał choć trochę ze zrozumieniem to byś wiedział, że pisałem jak się przyłoży paralizator do ciała ( czujesz pieczenie/ przypalanie) z automatu organizm reaguje odsuwając się, ból pieczenie jest ale krótko trwałe, nie ma czegoś takiego jak utrata przytomności ( mówię o legalnych urządzeniach) i minus jest taki, że z paralizatorem musisz wejść w bezpośredni kontakt, napastnik po samoczynnym odsunięciu się będzie mógł dalej atakować.
Pisales o tym ze probowales na sobie uzywac sprzetu do samoobrony i to niejednokrotnie pisales takze to nie swiadczy o twojej madrosci
Uwazasz ze jestes w stanie wytrzymac razenie pradem przez 5 sekud paralizatorem o mocy zblizonej w granicach do tych dopuszczalnych traktowanych jako legalne tak?? (Masz to sprawdzone?) ja nie wiem nie uzywalem tego ale kazdy filmik jaki ogladam powoduje ze gosciu sie kladzie . Powiedz mi jaki paralizator uzywales, a najlepiej wrzuc filmik bo za cholere Ci nie wierze tylko jak to co piszesz jest prawda to nie uzywaj jakiejs chinskiej tandety z rozladowanym akumulatorem.

O ile ta andrenalina sie u Ciebie wydziela bo narazie to pokazales ze tworzysz tylko w sobie kolejne bariery lęków na na ktore nie znajdujesz odpowiedzi
a co jak bedzie ich kilku
a co jak cie zaskocza
czy zadziala
moze mnie sparalizuje :D

Wyzywasz probujesz byc agresywny , ale nie masz jak tego wyrzucic z siebie siedzac w domciu w sumie tak to jest najwygodniej byc kozakiem i nie wychodzic ze strefy komfortu :D Pokaz doswiadczenie wrzuc film jak sie orasz 5 sekund paralizatorem, ale naladuj akumulatory jak cos.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Za cienki jestem i mam za małą wiedzę w tym temacie, nie mogę dyskutować i polemizować z tak wielkim ekspertem jak Ty.
Zapewne masz we wszytkim rację. Teraz możesz być góru dla innych i udzielaj im życiowych rad, które na pewno będą skuteczne i będą ratować im zdrowie i życie.
Pamiętaj to Ty jesteś najlepszy 🫵🫵🫵

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dlaczego opisuje się na forum czarnoskórych mężczyzn jako potencjalnych przestępców seksualnych? 😡
Mizoandrycznym jest pogląd niektórych feministek, że mężczyzna to potencjalny gwałciciel. Mężczyźni w olbrzymiej większości nie chcą gwałcić. Czarnoskórzy też nie chcą gwałcić białych kobiet. Oni tworzą związki z białymi kobietami, zawierają z nimi małżeństwa, płodzą potomstwo, a niektórzy z czarnoskórych umawiają się po prostu z białymi kobietami na seks. 👱🏻‍♀️🤴🏿👩🏻‍🦰

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Za cienki jestem i mam za małą wiedzę w tym temacie, nie mogę dyskutować i polemizować z tak wielkim ekspertem jak Ty.
Zapewne masz we wszytkim rację. Teraz możesz być góru dla innych i udzielaj im życiowych rad, które na pewno będą skuteczne i będą ratować im zdrowie i życie.
Pamiętaj to Ty jesteś najlepszy 🫵🫵🫵
Chciałbym tak umiec i moc, ale nie było mi dane sie uczyc od Ciebie. To co robiles z tym paralizatorem ? Czarny był?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Tak, tak czarny jak Twój język od lizania dup dla lekarzy i inżynierów.
Chciałbym tak umiec i moc, ale nie było mi dane sie uczyc od Ciebie. To co robiles z tym paralizatorem ? Czarny był?
Panowie....proszę....Przestańcie już.
Na siłę nikt nikogo nie przekona do swoich racji, a tym bardziej obrażając innych.
Spiszcie protokół rozbieżności i tyle.