H
HAlfO
Guest
To poproszę o adres na ten portal.
Dzięki
Dzięki
Widocznie mąż ma poczucie własnej wartości i nie obawiał się o jakieś zagrożenia. Ponadto mało jest kobiet które po jednym czy nawet wiecej spotkaniach w trójkącie zdecydowały się na zmianę męża na kochankaMąż nie miał obawy, że przyjaciel może być ciekawsza osobą?
Bardzo chetnie...Generalnie wiem , ze jest tu kilku chętnych Panów do trójkącika, z tym nie było by problemu. A może znajdzie się chętna Pani która zechce oddac się dwóm lub trzem kutaskom ?
Witam, już miałem okazje spotkaćsię w trójkącie,bardzo fajnie było polecam długi i namiętny sex był, Nadal szukam pary do spotkań w swojej okolicy naprawdę warto.Witam
Wiem, że temat był poruszany z pewnością, ale jestem ciekawa teraz jakie wasze odczucia po trójkącie są ☝ Jestem ogólnie singielką, mam takiego kolege, gdzie czasem i zdarza nam się w łóżku wylądować ( jednak jest to jedyny facet z którym sypiam od 2 lat ) i ostatnio zaczęlismy dyskutować na temat tej 3 osoby☝ Dla mnie układ 2k i 1m tylko wchodzi w gre i tak ciężko znaleźć nam. A jak u was było ? Zbliżam sie do 30 pomalutku i chciałabym spełnić taką fantazje zanim zdecyduje się na jakiś stały związekmoże wiecie gdzie znaleźć taką osobe chętną
Pozdrawiam
Zaciekawiona![]()
Moim marzeniem jest sex w trójkęOdczucia po trójkącie hmm. Uwielbiam wielokąty, to nie tajemnica. Trójkąt mmk miałam tylko raz i chciałabym powtórzyć w innym składzie, z innymi temperamentami, aby było tak bardziej dzikoA i tak wspominam z wypiekami na twarzy.
Trójkątów kkm miałam wiele i uwielbiam, może dlatego, że jestem biseksualna i dobrze jest się pobawić i trochę tak i trochę takJest w tym jakaś duża różnorodność
Bardzo polecam obie opcje
![]()
PRZDWCZESNY WYTRYSK.nie nie nie, nic nie odradzam raczej snuje insynuację dlaczego ktoś się wycofał
To nie ma nic do tego co Wy chcecie ile co ten człowiek mógł mieć w głowie.
Moim marzeniem jest sex w trójkę
Moja żona i ja chcemy spróbować trójkąta
To może pójdźcie do swingers klubu?W moim przypadku żałuję że to był tylko lodzik ( przez dwie kobiety) i tylko że raz się na to wydarzyło![]()
A wiesz że ktoś (np ja) może woleć tego trzeciego znanego, zaufanego? A nie przypadkowego nieznajomego z imprezy?To może pójdźcie do swingers klubu?
Ja się zastanawiam czy to na pewno najlepszy pomysł. A jak kiedyś pokłócicie się z tym trzecim, który was zna? Mogą wyjść z tego niezłe afery później. Cholera wie.A wiesz że ktoś (np ja) może woleć tego trzeciego znanego, zaufanego? A nie przypadkowego nieznajomego z imprezy?
Jakie afery? Opowie coś o moim życiu seksualnym? Niech opowiada.Ja się zastanawiam czy to na pewno najlepszy pomysł. A jak kiedyś pokłócicie się z tym trzecim, który was zna? Mogą wyjść z tego niezłe afery później. Cholera wie.
Wiesz....Ja nie twierdzę, że na pewno mam rację. Po prostu warto chyba rozważyć różne opcje.Jakie afery? Opowie coś o moim życiu seksualnym? Niech opowiada.
Rozumując tak jak Ty to w sumie najlepiej z nikim więcej niż raz się nie spotykać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Seks z żoną w trójkącie z moim bratem | Porady seksualne | 32 | |
W | Związek z osobą z seks biznesu | Związki | 2 | |
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 8 | |
M | Kiedy i w jakiej pozycji uprawialiście ostatnio seks? | Seks | 1 | |
M | Seks z kobietą 50+ | Seks | 12 |