W aucie koniecznie. Na fotelach. Na masce samochódu

SamochoduW aucie koniecznie. Na fotelach. Na masce samochódu
@majeczkaa7 z chęcią teraz bym się tam znalazł mmmmmFotel pasażera odsunięty na maxa do tyłu, oparcie w dół, a on klęczy na dywaniku między moimi nogaminiesamowity kąt wchodzenia
Mały fiat otrzymał kiedyś błogosławieństwo bo biskupi uznali że to jedyny samochód, w którym nie można zgrzeszyć.
Jest do sprzedania?Paręnaście lat temu spotykałem się z Patrycja. Bała się kochać w domu,bo myślała,że ktoś wejdzie jej do pokoju,to kochaliśmy się u mnie w samochodzie VW Polo III przed liftem,trzydrzwiowe,wersja na bogato z elektryką i klimą.
Wyrazy współczuciaZ tego co wiem,to skończyła żywot na złomie. Sąsiad,który ode mnie kupił ten samochód rozbił się na drzewie po pijaku(zginął na miejscu).
VW czy sąsiad?(zginął na miejscu).
Drogówka to plagiat. Przeczytaj „Świat wg Garpa” tam to się właśnie „zdarzyło”.Widziałem film Drogówka, więc wiem o czym mówisz. Zostaje tylko zapraszać na lodzika dziewczyny 60+ i przed rozpoczęciem zabawy prosić o wyjęcie zębów.
O, to dobra powiesc xDDrogówka to plagiat. Przeczytaj „Świat wg Garpa” tam to się właśnie „zdarzyło”.
Ufff, myślałem, że kolega o Patrycję pyta...Z tego co wiem,to skończyła żywot na złomie. Sąsiad,który ode mnie kupił ten samochód rozbił się na drzewie po pijaku(zginął na miejscu).
Podobno sie daJak by znaleźć faceta który ma większe auto niż mojeto czemu nie... Byle by TIR-em nie jeździł bo trudno o sex na masce wtedy
![]()
Przywiązać za rączki do wycieraczek i próbować doskoczyćPodobno sie da![]()
A byc moze, nie jestem ekspertem hahPrzywiązać za rączki do wycieraczek i próbować doskoczyć![]()
Posiadać można rzecz, kobietę co najwyżej można zdobyć o ile rzecz jasna da się radę doskoczyćA byc moze, nie jestem ekspertem hahAle na pewno ktos to juz jakos wymyslil, swoja droga sam fakt posiadania Pani Trycholog w pewnym wieku powinien byc wystarczajaca motywacja do ponad przeciętnych zachowan
![]()
Oj posiadanie mialem na mysli w pozytywnym znaczeniu, w sensie przebywania, możności zapytania o rade etc. Nie mialem kompletnie na mysli posiadania jako rzeczyPosiadać można rzecz, kobietę co najwyżej można zdobyć o ile rzecz jasna da się radę doskoczyć![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Seks w samochodzie seks kamerka | Seks | 8 | |
|
|
Seks na żywo | Seks | 0 | |
| M | Seks w oficjalnym związku i nieoficjalnym | Porady seksualne | 7 | |
| E | Seks z lalką erotyczną – więcej niż masturbacja? | Masturbacja | 0 | |
|
|
Co sprawia że Twój seks jest idealny? | Seks | 34 |