• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w samochodzie

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Mały fiat otrzymał kiedyś błogosławieństwo bo biskupi uznali że to jedyny samochód, w którym nie można zgrzeszyć.

i tu się klecha mylił. sam używałem swoją dziewczynę w 126p.
było trochę zachodu ale finał był mokry.
wymagało to trochę zachodu ale dało się przeżyć. po wyjęciu fotela pasażera numerek na tylnej kanapie dało się zrobić.
byłem wtedy szczupły i młody więc nie było problemu, no i sama szybkość stosunku. trzy ruchy i on suchy.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Ja w wiekszym aucie musialem stopy wywiesic przez okno xD Auto cale się trzęsło, a tuż obok wieczerzali sobie uchodzccy, bo wlasciciel hotelu ich przyjął xD młodzi, ukrainscy faceci... Oj, nie spuszczali z nas wzroku xD

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Paręnaście lat temu spotykałem się z Patrycja. Bała się kochać w domu,bo myślała,że ktoś wejdzie jej do pokoju,to kochaliśmy się u mnie w samochodzie VW Polo III przed liftem,trzydrzwiowe,wersja na bogato z elektryką i klimą.