• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks po 40- panowie jak to u Was jest? Jak często możecie? Czy libido Wam spadło?

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
U mnie chęci są na dobrym poziomie. Chyba że stres w pracy, mało snu, i ogólnie ciężki dzień to piję drineczka i padam na pysk. Czasem chęci większe niż możliwości to jak druga strona chętna do zabawy to przed kąpielą wezmę małe wsparcie medyczne i jest super. Generalnie moja pani lubi tak raz może dwa w tygodniu a ja bym chętnie tak co drugi dzień. Wyjątek stanowią nasze wspólne weekendy to wtedy przez 4 dni po kilka razy dziennie, pieszczoty, zabawki, oralnie, w bieliźnie erotycznej, fetysze i lekkie perwersyjki związane z wytryskiem😁😁😁. Jak człowiek oderwie muzg od szarej codzienności i problemów to wszystko działa lepiej.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Powiem tak, jak obie strony starają się dbać o sferę intymną, potrafią swobodnie mówić i z uwagą słuchać o swoich potrzebach to nudy nie ma :). Im dalej w las, tym bardziej świadomy seks czasem bardziej wyuzdany czasem przekraczający pewien poziom tabu wcześniej nieosiągalny. Ja przyznam zupełnie szczerze, że zarówno ja jaki i moja Żona, będąc u progu 40 mamy niesamowite libido i chcicę na siebie nawzajem :D.

Mężczyzna

victor_81

Cichy Podglądacz
u mnie falami to nachodzi, przez jakiś czas nie mam czasu i nie myslę o seksie, a potem jest tydzień, że cały czas szukam okazji
teraz ten tydzień, trwa już 3 tydzień :D

Mężczyzna

DarkDrink

Cichy Podglądacz
U mnie po 40 sex z żoną max dwa razy w tygodniu. Ogólnie mam teraz większy fun z sexu niż kilkanaście lat temu - doświadczenie jest jednak bezcenne :D,