Ja to bym wysiadł a mam dopiero 30 na karkuJa po 40 jestem . I nadal Wacek stoi jak sosna raz z żoną mieliśmy taki sex dzień uprawialiśmy sex cały dzień doliczyłem się 8 stosunków a taki mój mały rekord to 3 stosunki jeden za drugim bez przerwy![]()

Ja to bym wysiadł a mam dopiero 30 na karkuJa po 40 jestem . I nadal Wacek stoi jak sosna raz z żoną mieliśmy taki sex dzień uprawialiśmy sex cały dzień doliczyłem się 8 stosunków a taki mój mały rekord to 3 stosunki jeden za drugim bez przerwy![]()
No widzisz.... A ja mam wrażenie że w moim związku jest odwrotnie, tzn mi się wciąż tak samo chce, zaś żonie już nieJestem ciekawa jak to jest z Wami ja jako kobieta mogę powiedzieć że mi wręcz wzrosło zaś nie mogę powiedzieć tego o partnerze.
Łączę się w bóluNo widzisz.... A ja mam wrażenie że w moim związku jest odwrotnie, tzn mi się wciąż tak samo chce, zaś żonie już nie![]()
Czyli ty nie masz takich problemów?Łączę się w bólu
U mnie odwrotna sytuacjaCzyli ty nie masz takich problemów?
A nawet mam zwiększone libidoU mnie odwrotna sytuacja
Ja mam 38, a moja 40. I też nie narzekamy na libido. Poza tym stosujemy różne urozmaicenia. Głównie ja wymyślam.A nawet mam zwiększone libido
To super. Naprawdę cieszę się Waszym szczęściem.Ja mam 38, a moja 40. I też nie narzekamy na libido. Poza tym stosujemy różne urozmaicenia. Głównie ja wymyślam.
Rozumiem. A co proponowałes?To super. Naprawdę cieszę się Waszym szczęściem.
Super że wymyślasz urozmaicenia. Mi już się nie chce, bo już tyle razy usłyszałem od żony "nie" , że mi się odechciało nawet straszyć ją ze jak mi nie da to pójdę do burdelu![]()
Wszystko chyba... Począwszy od różnych zabaw w dwójkę, poprzez trójkąty, sex zabawki, sex stroje.... Nawet to że może po prostu mieć kochanką, spotykać się z nim, czy zostawiam na noc u niego.Rozumiem. A co proponowałes?
No to faktycznie prawie wszystko. Nawet więcej niż jaWszystko chyba... Począwszy od różnych zabaw w dwójkę, poprzez trójkąty, sex zabawki, sex stroje.... Nawet to że może po prostu mieć kochanką, spotykać się z nim, czy zostawiam na noc u niego.
Ja jestem bardzo otwarty i tolerancyjny... Wielu osobom aż ciężko w to uwierzyć dopóki sami się nie przekonają na własnej skórzeNo to faktycznie prawie wszystko. Nawet więcej niż ja![]()
Ja to 50tka a nadal rucham codziennieSeks po 40- panowie jak to u Was jest? Jak często możecie? Czy libido Wam spadło?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Mężczyźni i seks – czyli jak zrozumieć te tajemnicze istoty | Seks | 28 | |
![]() |
Seks, randka, księżyc | Poza tematem | 59 | |
![]() |
Idealny seks | Seks | 21 | |
M | Seks oralny, analny | Seks | 2 | |
M | Seks analny czas | Seks | 23 |