Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
No ale dobrze. Jak rozważymy wszystkie potencjalne problemy, to będziemy odpowiednio przygotowani. Najgorzej jak człowiek żyje w swojej bańce pewności i potem budzi się z ręką w nocniku Przezorny zawsze zabezpieczony!
Trudne słowo. Ale już sprawdziłem Generalnie chyba trochę racji jest w tym, że jesteśmy skazani na upadek Jeszcze kurz nie opadł, a my już mamy problemy
Trudne słowo. Ale już sprawdziłem Generalnie chyba trochę racji jest w tym, że jesteśmy skazani na upadek Jeszcze kurz nie opadł, a my już mamy problemy
Jak na razie to przez "tumany spamu" w temacie ciężko będzie się przebić. Przypominam, że do dyskusji pobocznych, bądź nie w temacie stworzono tzw. sex chat... Takie lokalne i na bieżąco wiadomości forumowe co, kto i o czym...
Dostrzegam tu pewne antagonizmy Nie przewidziałem tego zupełnie Ale to nie moja sprawa. Ja mimo wszystko pozostaję na stanowisku bohatera ratującego świat. Albo chociaż przyjemnie spędzającego ostatnie chwile Nie wiem czy Hypatii bym sprostał. Chyba jednak zrewiduję wyobrażenia i poszukam kogoś, kto przy okazji dobrze gotuje
Nigdy nikogo nie zmuszałem No i widzisz! Teraz ja mam problem. W swojej wersji, zachodzę teraz do koleżanki, która właśnie kaszę na ogniu przypala i ona mówi, że w sumie to chciała, ale teraz to się musi zastanowić A byłem pewien, ze wymyśliłem scenariusz, bez słabych stron
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.