• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

WifeShare

Cichy Podglądacz
Pytanie do par które miały zabawy w większym gronie.

Czy zdążało się wam że podczas zabawy np. w trójkącie wasza partnerka robiła coś czego nigdy dotychczas razem nie robiliście bądź nie chciała robić? Dla przykładu nigdy nie robiliście anala czy spustu do ust a przy zabawie z kochankiem puściły jej hamulce i zrobiła to z nim?

Mężczyzna

Stoprocent89

Nowicjusz
Pytanie do par które miały zabawy w większym gronie.

Czy zdążało się wam że podczas zabawy np. w trójkącie wasza partnerka robiła coś czego nigdy dotychczas razem nie robiliście bądź nie chciała robić? Dla przykładu nigdy nie robiliście anala czy spustu do ust a przy zabawie z kochankiem puściły jej hamulce i zrobiła to z nim?
Tak było tak że moja dawała mi tylko w dupkę ale wyszło że popijał ja i ten drugi finalnie było ciut za.ostro poszły ostre słowa do ucha i lekki niesmak rano ale podniecające ..

Mężczyzna

Tomek259

Cichy Podglądacz
Mam 45 lat szukam grupy lub osób co chcą stworzyć grupę do zabaw sensualnych sexu.
Widełki wiekowe nie są istotne. Najlepiej żeby były osoby z trójmiasta .
Mogą być osoby biseksualne.
Najlepiej spotkać się na jakimś komunikatorze typu snapchat czy diskord
i omówić wszystko zasady co kto chce robić chodzi o to żeby dojść do mega orgazmów i się w tym rozwijać.

Mój snapchat to tomaszschmi2020

Mężczyzna

AviatorSL

Cichy Podglądacz
Mam 31 lat poszukuję osób chętnych na zorganizowanie stałej grupy do zabaw grupowych z Katowic i okolic.
Szukam osób w dowolnym wieku.
Jeśli chodzi o orientację to jestem hetero więc wszelkie kontakty między mężczyznami odpadają.
Jeśli dla kogoś moje ogłoszenie wydaje się interesujące zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub na adres email:
peccatorslask@gmail.com

Mężczyzna

Stoprocent89

Nowicjusz
Mam 31 lat poszukuję osób chętnych na zorganizowanie stałej grupy do zabaw grupowych z Katowic i okolic.
Szukam osób w dowolnym wieku.
Jeśli chodzi o orientację to jestem hetero więc wszelkie kontakty między mężczyznami odpadają.
Jeśli dla kogoś moje ogłoszenie wydaje się interesujące zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub na adres email:
peccatorslask@gmail.com
Zapraszam chetna parę najlepiej doświadczona i pani może.byc starsza w.stylu milfa dla miska w nagrodę to będzie fantazja.spelniona zawsze mi.to czego.pragne a dziś chcę dać jego.fantazje która para chętnych ludzi do spotkań pomoże lux.poziom.ameryka alkohole itd bez higieny nie dziękuję

Shoyo

Cichy Podglądacz
Hej okolice Krakowa para k29 m29 oboje wysportowani szukamy pary do max 30lat na odkrycie czegoś nowego jeszcze tego nie robiliśmy i chcielibyśmy odkryć co nas podnieca

Kobieta

Mojacipa

Cichy Podglądacz
Chętnie poznam do pogadania o wszystkim dziewczynę wiek bez znaczenia z nastawieniem na spotkanie jeśli będzie się fajnie gadało

Mężczyzna

CinMarHki

Cichy Podglądacz
…z chęcią dolacze do trójkąta/czworokata na fun …ja 40l
spoko koleś 😉lubiący porobiony fun 😋
…układ bez znaczenia liczy się dobra zabawa 😜…może jakiś stały uklad (kuj-pom/lubuskie/zachodno-pom)

Mężczyzna

Kuba69bi

Nowicjusz
W niedzielę i poniedziałek do 15 mogę się spotkać z parę w Poznaniu na seks jestem bi prawiczek reszta na priv para kobieta i facet

Mężczyzna

Przemo2727

Cichy Podglądacz
Hejka, wraz z swoją partnerką szukamy kobiety do trójkąta my 27lat Poznań i okolice z oczekiwań kobieta musi lubić anal i zrobić minetke.