My szukamy pary do dłuższej znajomości ...Szukamy z moją partnerką pary do wspólnej zabawy. Mieszkamy w Warszawie. Ja 33l ona 30. Jesteśmy w miarę normalnie wyglądającą parą. Propozycję proszę ba priv.
Tak było tak że moja dawała mi tylko w dupkę ale wyszło że popijał ja i ten drugi finalnie było ciut za.ostro poszły ostre słowa do ucha i lekki niesmak rano ale podniecające ..Pytanie do par które miały zabawy w większym gronie.
Czy zdążało się wam że podczas zabawy np. w trójkącie wasza partnerka robiła coś czego nigdy dotychczas razem nie robiliście bądź nie chciała robić? Dla przykładu nigdy nie robiliście anala czy spustu do ust a przy zabawie z kochankiem puściły jej hamulce i zrobiła to z nim?
Są chętni a.kto szuka.para ??Ktos chętny na jakieś spotkanie w Krakowie? Sobota wieczorem.
Zapraszam chetna parę najlepiej doświadczona i pani może.byc starsza w.stylu milfa dla miska w nagrodę to będzie fantazja.spelniona zawsze mi.to czego.pragne a dziś chcę dać jego.fantazje która para chętnych ludzi do spotkań pomoże lux.poziom.ameryka alkohole itd bez higieny nie dziękujęMam 31 lat poszukuję osób chętnych na zorganizowanie stałej grupy do zabaw grupowych z Katowic i okolic.
Szukam osób w dowolnym wieku.
Jeśli chodzi o orientację to jestem hetero więc wszelkie kontakty między mężczyznami odpadają.
Jeśli dla kogoś moje ogłoszenie wydaje się interesujące zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub na adres email:
peccatorslask@gmail.com
Proponuję spotkać się z inną parą i miło spędzić czas przy lampce wina a może wyjdzie coś przyjemnego z tego i stała fajna przyjaźń. My chętni oboje po 40lat WhatsApp 509890464My szukamy pary do dłuższej znajomości ...
NiestetyA może również i z mężczyzną? Pozdro
Też bym spróbował lubuskie są chętni napiszcie…z chęcią dolacze do trójkąta/czworokata na fun …ja 40l
spoko koleś lubiący porobiony fun
…układ bez znaczenia liczy się dobra zabawa …może jakiś stały uklad (kuj-pom/lubuskie/zachodno-pom)
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 3 | ||
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 139 | ||
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 18 | ||
K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 | |
E | Seks grupowy - macie jakieś doświadczenia? | Seks | 117 |