• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Cześć wszystkim! Razem z chłopakiem jesteśmy otwarci na różne propozycje razem i osobno. Jesteśmy w otwartym związku co więcej obydwoje jesteśmy Bi. Nie mamy zbyt dużego doświadczenia a jesteśmy chętni eksperymentować i spełniać fantazje nasze jak i naszych kochanków. Piszcie śmiało jak bliżej się poznamy to myślę że doświadczymy wielkich przyjemności! 😘
Napisałem do Ciebie 😊

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Witam. Kieruje pytanie do Pań 🙂 wraz z żoną mamy ochotę zrealizować fantazje o trójkącie. Więc szukamy chętnej kobiety na Sex z nami. Proponujemy wcześniej się rozerwać wspólnie jakąś dyskoteka czy coś innego a potem hotel. Jesteśmy młodym małżeństwem 30:28 lat. Okolice żywca.
A może również i z mężczyzną? :) Pozdro

Mężczyzna

danny2332

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim! Razem z chłopakiem jesteśmy otwarci na różne propozycje razem i osobno. Jesteśmy w otwartym związku co więcej obydwoje jesteśmy Bi. Nie mamy zbyt dużego doświadczenia a jesteśmy chętni eksperymentować i spełniać fantazje nasze jak i naszych kochanków. Piszcie śmiało jak bliżej się poznamy to myślę że doświadczymy wielkich przyjemności! 😘
chętnie was poznam, napiszcie do mnie na priv, chętnie spełnię każda fantazję dziewczyny :)

jaro993

Cichy Podglądacz
Hej, szukam pary gdzie mógłbym zadebiutować w kontakcie m+m. Nie mogę się przełamać żeby spotkać się tylko z mężczyzna, ale myślę że podczas zabawy z kobietą, w chwili podniecenia łatwiej byłoby o zainicjowanie kontaktu z facetem.

Mężczyzna

Lukaszekkk321

Cichy Podglądacz
Ktoś z okolic Koszalina zachodniopomorskie mogę dołączyć na roznych układach w trojkacie i nie tylko proponujecie jeśli ktoś chce spotkać się i zafundować sobie niezapomniane chwile zapraszam

Mężczyzna

MlodyLoczek

Cichy Podglądacz
Aktualne? Chętnie poznam

Mężczyzna

pawell1996

Seks Praktykant
Wraz z żoną mamy 28i29l szukamy za pośrednictwem tego forum pani pary albo par chcemy poznać fajnych ludzi z którymi nawiążemy przyjaźń stała długa i realna oraz będziemy mogli wspólnie spełniać swoje najdziwniejsze fantazje i dobrze się przy tym bawiąc jesteśmy bi wy możecie być nienmusicieco do wieku waszego to podobają się nam starsi od nas ale i młodszych też poznamy chętnie mieszkamy na Śląsku okolice Bielska Białej

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

redzik911

Cichy Podglądacz
Szukam partnerki moze byc para do wsponych zabaw w klubie swing jak i w wolnej chwili zaprazam od zaraz chetnych spragnionych👙🍾

Kobieta

gb2638

Cichy Podglądacz
Hej,
Wraz z partnerem szukamy kobiety, która chciałaby utworzyć z nami trójkąt. Ewentualnie, rozważamy też spotkanie z parą.
Będzie to nasz pierwszy raz w większym gronie.
Jesteśmy z okolic Warszawy.
K-26, M-28.

W razie zainteresowania, proszę o wiadomość na priv!