• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Hej hej poszukiwacze...

Szukam pary, której mógłbym pomóc zrealizować fantazję cuckold a sam rozwijać swoje zamiłowanie i zdobywać dalsze doświadczenie jako bull. W cuckold najbardziej kręci mnie fakt, iż rogacz patrzy jak zaspokajam jego kobietę, a to że podnieca go ten widok doprowadza mnie do szaleństwa!
Kręci mnie również dominacja, takie umiarkowane BDSM, chętnie przygarnołbym suczke do wytresowania 😜 P.S. to wcale nie oznacza, że nie potrafię być romantyczny...

Jeśli szukasz tego samego napisz proszę prywatną wiadomość, może uda się nam wspólnie poszeżyć nasze horyzonty i zdobyć bezcenne doświadczenie.

Mężczyzna

Mtb

Nowicjusz
Jestem całą noc sam i chciałbym popisać dzisiaj 5 05 o mojej żonie z młodym Max 23 latkiem miłośnikiem różnicy wieku milf hotwife stepmom ciocia i cuckoldu z atrakcyjna 43
🍌🍑🍌