• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Kornix666

Cichy Podglądacz
Patrzę że nie tylko ja z Patrycja mamy nierówno pod sufitem z naszymi fantazjami .. to coś na prawdę fajnego zobaczyć tyle postów i ludzi z takimi samymi fantazjami jak my...!! Łał. Udało się komuś Panowie lub Panie?

Marcingg

Cichy Podglądacz
Razem z żoną spotkamy się z inną parą lub dwoma parami, na początek bez wymiany partnerów. Najlepiej jakiś hotel, na neutralnym gruncie :)
małopolskie, śląskie.

mklabucki

Cichy Podglądacz
Cześć. Jestem zainteresowany rozmową a może i spotkaniem z kobietą która wie czego chce, potrafi na poziomie rozmawiać. Nie interesuje mnie "szybkie gadanie o seksie", mam chęć poznać Panią, dziewczynę z klasą.
Jestem młodym mężczyzną - mam 26 lat, wykształcony w kierunkach technicznych z własnym mieszkaniem w Trójmieście. Jestem aktywny fizycznie. Zapraszam do kontaktu, może porozmawiamy ?
M.K

Kumata

Cichy Podglądacz
Mi z narzeczonym się udało, jednak szukamy dziewczyny w przedziale 20-26 lat szczupłej do trójkąta. Na tyle nam się to obojgu spodobało że chcemy więcej. Szukamy szczupłej dziewczyny z Warszawy.

DarekZielony97

Cichy Podglądacz
Jakieś grupy w Poznaniu lub okolicach chętne do przyjęcia 21- latka? (brunet, dobrze zbudowany, kulturalny)
Chętnie dołączę również do pary w moim lub zbliżonym wieku, aktywnie lub jedynie jako osoba oglądająca (wiem że niektórzy to lubią) ;)

Mój snap: futerkowym