• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Bokser

Cichy Podglądacz
Pan dla Panów... Chętnie poczuje w sobie jakiegoś dużego mężczyzne... Obsłużyć mogę także bardzo chętnie wiele penisów jednocześnie. Na przykład... Dwa w pupcie, jeden do buzi, i po jednym do ręki. Na koniec wszyscy spuścicie mi się do gardła a ja ze smakiem wszystko połkne i będę chciał jeszcze...
Bardzo lubię:
- gdy na mnie plujesz,
- bardzo mocne klapsy w moje piękne pośladki,
- być ubrany w damską bielizne,
- pissing, fisting, footing...
Chętnie zostanę Twoją suką ��

Kutafon123

Cichy Podglądacz
Seks grupowy

Siemka! Szukam w śląskim najlepiej okolice częstochowy osób lub grupy osób które uprawiają orgie bądź seks grupowy chętnie bym się przyłączył jeśli byłaby taka możliwość. Wiek najlepiej 18-25.
Ja 21lat aktualnie studiuje i mieszkam w Częstochowie więcej info o mnie ciekawskich na pv propozycje o grupach dawajcie w komentarzach 😏

toki28

Cichy Podglądacz
Pani chętna na ostry sex? Jeżeli lubisz jak facet Cie wiąże, zniewala dominuje Tobą! Obmacuje molestuje! ostro wydyma w buzie i inne dziurki. Jeśli lubisz czuć się jak typowa szmata obciagara i ***** do jebania pisać na priv