• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Shoyo

Cichy Podglądacz
Mogę pomóc jakiejś parze w okolicach Małopolski najlepiej blisko Krakowa jestem 23 letnim mężczyzną, bez zobowiązań ani kosztów :p

Inka

Podrywacz
Ktoś coś wspominał, że 200 zeta od osoby na godzinę.
Czyli jeśli by było pięć osób, sześć razy w tygodniu, to ta niewiasta zarobi 24 000 na miesiąc.
Za godzinkę pracy dziennie!

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Może są tu jakieś chętne dziewczyny z Łodzi i okolic na sex randki ? Lub może większe grono na gang bang party ?
Ja 21 lat, zadbany, 174 wzrostu

justaspy

Cichy Podglądacz
Wymyśliliśmy z facetem, że na jego 30 urodziny dobierzemy do trójkąta dziewczynę. Ja mam 24 lata, oboje jesteśmy szczupli i chyba fajnie wyglądamy, więc jeśli byłaby tu jakaś chętna dziewczyna w podobnym wieku to zapraszam ;)

M

Marcin1988

Guest
Ja jestem z Bydgoszczy i byłbym zainteresowany, ale tylko z paniami....

-----------------------------------------------------------------------------------------
Nie mogłem się kolego powstrzymać, z racji tego że mamy podobne pseudonimy na tym forum.

rekin56987

Cichy Podglądacz
witam jestem tutaj nowy i ogólnie mam taki problem z moja dziewczyna a chodzi tu wyłącznie o nasze problemy sensualne bo jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe nie ma z tym problemów ale ostatnio jest taka pobudzona i zaproponowała mi ze by spróbować czegoś nowego mianowicie chodzi o spotkanie się z inna grupa ludzi na grupowy sex jeżeli chodzi o takie sprawy nigdy nie myślałem o takim czymś ale mocno ja kocham i chce zrealizować jej potrzeby wiem ze to jest dziwne ale skoro miała by mnie zdradzić wole takie coś niż coś niz miał bym sie dowiedzieć po fakcie długo też o tym myslałem z kim kogo moge wziaść do takiego czegoś mianowicie 2m +1k wolał bym kogoś kogo nie znam bo to jest bez zobowiązań ale ciężko znaleźć chętnego proszę pomóżcie czy warto i jak były doświadczenia proszę podzielcie sie nimi

- - - Zaktualizowano - - -

witam jestem tutaj nowy i ogólnie mam taki problem z moja dziewczyna a chodzi tu wyłącznie o nasze problemy sensualne bo jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe nie ma z tym problemów ale ostatnio jest taka pobudzona i zaproponowała mi ze by spróbować czegoś nowego mianowicie chodzi o spotkanie się z inna grupa ludzi na grupowy sex jeżeli chodzi o takie sprawy nigdy nie myślałem o takim czymś ale mocno ja kocham i chce zrealizować jej potrzeby wiem ze to jest dziwne ale skoro miała by mnie zdradzić wole takie coś niż coś niz miał bym sie dowiedzieć po fakcie długo też o tym myslałem z kim kogo moge wziaść do takiego czegoś mianowicie 2m +1k wolał bym kogoś kogo nie znam bo to jest bez zobowiązań ale ciężko znaleźć chętnego proszę pomóżcie czy warto i jak były doświadczenia proszę podzielcie sie nimi

Kiki89

Cichy Podglądacz
Hejka. Zrealizowaliście już swoją fantazje?

- - - Zaktualizowano - - -

Hejka zrealizowaliście już swoją fantazje?