• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Pomijając okoliczności, dlaczego nie wpadniesz do klubu swingersów tak aby co tydzień mieć nowe, świeże wrażenia?
Owszem, to trochę kosztuje, ale za darmo nie ma absolutnie NIC.
A skoro już mamy to speca od swingowania to co powiesz o wizycie faceta w klubie solo ?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
A skoro już mamy to speca od swingowania to co powiesz o wizycie faceta w klubie solo ?
Nie rozumiem co znaczy "facet w klubie solo".
No, może poza tym, ze za wstęp płaci jak para, a czasami nawet więcej i nie ma żadnej gwarancji na "zamoczenie". Bo i klub nie jest burdelem.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
A co chcesz wiedzieć, to ze Bukake nie ma prawa zaistnieć? A przynajmniej w klubach mi znanych?
Za Odra trochę inaczej postrzegają erotykę, a tylko to jest mi znane.

Mężczyzna

BatMan14'5

Cichy Podglądacz
Poznam kobietę w wieku od 20 do 37 lat, lubię aktywności fizyczne, maluje obrazy. Jestem otwarty na nowe doznania. Słupsk i okolice.

Mężczyzna

alfonzzo

Seks Praktykant
Znaleźć dwie chętne panie bez dobrodziejstw w postaci $$$€€€ dla jednego chętnego pana to możliwe jest, ale nie w tym stuleciu i nie na tej planecie, Amen.

nygus033

Cichy Podglądacz
Hejka
Marcin i kasia lat 26 i 25 Wrocław. Jestesmy puszysta para ktora chetnie pozna mile osoby. Moze byc para lub kobieta. Lubimy leniuchować w domu i oglądać filmy. Duzo dystansu do siebie i jestesmy zdecydowani na fajne nowe doznania. 😍

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Znaleźć dwie chętne panie bez dobrodziejstw w postaci $$$€€€ dla jednego chętnego pana to możliwe jest, ale nie w tym stuleciu i nie na tej planecie, Amen.
Na jeden dzień, a może i na cale dwa dni. Ale z mojego samczego punktu widzenia, po jaka cholerę potrzeba mi jest taka jednorazowa "dupodajka"?

.

Kobieta

Totylkomy27

Cichy Podglądacz
Cześć wszystkim, my para 28lat, szukamy koleżanki do trio wiek od 18-32 najlepiej woj. Lubuskie bądź bliskiel okolice, chyba że jesteś mobilna to zawsze się zgadamy. Wiemy czego chcemy i czego szukamy. Więc proszę hejt zostaw dla siebie. Miłego i spokojnego dzionka wszystkim