Takiej JESZCZE nie miałemTylko te które były na wczasach w Tajlandii i można do nich mówic Lady boy
Takiej JESZCZE nie miałemTylko te które były na wczasach w Tajlandii i można do nich mówic Lady boy
Dlatego przed robi się lewatywę i przygotowuje się do takiej zabawy.Ja bym chyba nie chciał uczestniczyć w stosunku analnym. I to brr... w żadnej konfiguracji. Chyba by mi przeszło całe podniecenie gdyby nieładnie pachniało .
Witam w klubie, mnie moja wczoraj wibratorem, jak rozkręciła wibracje to takiego orgazmu nie miałem dawnoTrochę czasu czekałem , ale było warto. Wczoraj Mnie laska strap-on tak przedymała, że usiąść na dupie do teraz nie mogę.
A po co siadać? Przed taką laską to tylko klęczeć i lizać jej dziureczkiTrochę czasu czekałem , ale było warto. Wczoraj Mnie laska strap-on tak przedymała, że usiąść na dupie do teraz nie mogę.
Kurcze, az mnie poruszyło to "wnioskowanie". Nie jestem "dumnym panem". Ta opcja jest dla mnie nie do przyjęcia. To znaczy,że cos ze mną nie takNajwidoczniej jest to opcja nie do przyjęcia dla "dumnych" panów
Zgadzam się z przedmówczynią. Raz w życiu spotkałam się z sytuacją jak koleżanka mi opowiadała sytuację kiedy ja chłopak namówił na pegging (nawet nie wiedziałam że to ma swoją nazwę ) alei ona była po tym akcie zniesmaczona...Masz rację, wydaje Ci się.
Tak jak ze wszystkim, można coś lubić albo nie. A najważniejsze w seksie jest aby to co robimy jarało obie strony ( chyba że stron jest więcej )Zgadzam się z przedmówczynią. Raz w życiu spotkałam się z sytuacją jak koleżanka mi opowiadała sytuację kiedy ja chłopak namówił na pegging (nawet nie wiedziałam że to ma swoją nazwę ) alei ona była po tym akcie zniesmaczona...
Jest bardzo przyjemnie...Ciasno, ciepło i wilgotno...Uwielbiam to uczucie 'parcia'Pytanie do panów. Co czujecie, gdy penetrujecie kobiecy odbyt? Panie, czy jest to dla was przyjemne uczucie (szczególnie wytrysk w odbycie)?
Jakby dwa w jednymJest bardzo przyjemnie...Ciasno, ciepło i wilgotno...Uwielbiam to uczucie 'parcia'
Czy mężczyzna będąc posuwany przez kobietę (tzw. Pegging) jest w stanie dostać orgazmu bez dotykania penisa?Witam w klubie, mnie moja wczoraj wibratorem, jak rozkręciła wibracje to takiego orgazmu nie miałem dawno
Raczej akurat, rozmiar idealnyTo sporo
a ja tam lubie miec cos w tylkuCoraz mniej facetów zgadza się na strap-on więc wow naprawdę bo większość facetów jest za zdaniem "mi nic w dupe nikt nie będzie wkladal"
tak,doswiadczylem tego wielokrotnieCzy mężczyzna będąc posuwany przez kobietę (tzw. Pegging) jest w stanie dostać orgazmu bez dotykania penisa?